Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #222980

  Nyt se alko, vitutus. Pitkään olen yrittäny ymmärtää, mutta ei, ei ole vanhan voittanutta.
  Kauan mietin mitä tähän laittais mutta paree olla kirjottamatta mitään, ehkä ensivuonna ei kannata lähettää jäsenmaksu laskua.

  Hausjärvi / Hy-Ri

  #222985

  Moron Hanski,
  ja muut Kiltalaiset!

  En ihan tarkalleen tiedä mihin asioihin Hanski viittaat (on varmaan jotain sellaista jota en tiedä, eikä minun tulisikaan tietää?). Olen Näin Wanhana uutena Kiltakaisena seuraillut uuden sivuston tiimoilla käytyä keskustelua. Vähän aikaa käytin myös vanhaa Killan sivustoa (ihan ok tälläselle tumpelolle). Uudet sivut ovat aika jännät, löytyy täläiselle “Roudan Kotiin Ajamalle Porsaalle (=lue Sika)” paljon luettavaa!!

  Mutta se miksi nyt kirjoitan, niin kirjoitan siksi, että ennen vanhaan Suomessa 80-luvulla ainakin Tampereella oli kaikki kaiketi paremmin. Kavereiden kanssa juteltiin, apua annettiin ja erimielisyydet sovittiin. Ja se mikä oli parasta, kun koneella kirjoitettu Nyyttinen kolahti postiluukkuun!!!!!!!

  Yleensähän siellä missä enemmän kuin yksi ihminen (varsinkin Suomalainen) kokoontuu saattaa tulla (ja yleensä tulee) erimielisyyksiä. No, mulla kaksosena on joskus vaikeuksia tulla toimeen itsenikin kanssa.

  Nyt ei jiipeestä oikein tunnu kivalta! Luulin liittyessäni taas Kiltaan, että Wanha kunnon meininki on jatkunut poissaoloni aikana ja jatkuu edelleenkin, mutta näköjään EI (vai jatkuuko?).

  Joskus olen nykyisillä sivuilla todennut, että asioilla on tapana järjestyä. Ja varsinkin puhumalla!!!

  Sitten sellainen asia juolahti just mieleen, että ja jos kaikki Kiltalaisten keskustelut näkyvät “ulkopuolisille”, niin ei oiken anna Hyvää Kuvaa Killan toiminnasta.

  T: jii-pee

  Ps. “Kiistämmekö kaiken kategorisesti, vai myönnämmekö tosiasioiden tapahtuneen?” (muistaako kukaan mistä elokuvasta tais kyllä olla Tv-sarja) edellinen mukaeltu repliikki on?)

  T: sama

  #223008

  Tietämättä tarkalleen mihin asiaan Hanski olet tuskastunut, niin totean, että jos asia koskee keskustelupalstan käytettävyyttä, niin keskustelupalstan käyttöopasta (ohjeita) ollaan laatimassa. Viivästymisiä on ollut ja varmasti tulee olemaankin vastaisuudessa. Tekijöiden aikaa on viimeaikoina vienyt hyvin paljon täällä ja facebookin puolella käyty keskustelu koko uudistuksen tarpeellisuudesta, keskustelupalstan toimimattomuudesta jne.

  Terveisin
  raatilainen Jimmi

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

  #223010

  Osittain annetusta kritiikistä olen samaa mieltä, mutta sen verran voisi itse kukin vapaaehtoistyötä kunnioittaa, että vaivautuisi lukemaan tuota foorumia käsittelevää päivitysketjua läpi. Osasta kommentteja paistaa läpi se fakta, ettei ole viitsitty edes lukea, mitä ongelmista on kirjoitettu. Se näkyy myös siinä, että tämä on jo toinen erillinen otsikko viikon sisään, sikäli mikäli tämä kehitystyötä kohtaan on osoitettu?

  Jos kerta raadin kanta on järkkymätön siitä, että vanhaan ei ole paluuta niin tehdään tästä foorumista sitten näköisemme. Toivon molemminpuoleisesti (=työryhmä+käyttäjät), että se on mahdollista yhteistyön avulla. Kitkaa on ollut, sitä en kiistä, mutta eteenpäin pitäisi silti päästä tästä asetelmasta.

  Henkilökohtaisesti olen taistellut kärsivällisyyteni kanssa noiden latausaikojen suhteen, sekä valokuvien liittämisen hankaluuden kanssa. Toinen on sanotusti työn alla ja toinen on vaatinut opettelua (ulkoiselta serveriltä nimenomaan). Samaan kannustaisin muitakin, vaikka tottuminen hetken ottaakin.

  Espoo-Ke-Su
  [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

  #223011

  Kenenkähän loistava idea olikaan tämä hieno uudistus.
  Olis varmaan kannattanut hiljaa tykönään opetella nämä uudistettujen sivujen hallinta ja kysellä kuka tätä oikeasti haluaa. Oli minullakin ennen käyttäjätunnus ja joskus jotain sinne kijottelinkin mutta kyllä nyt taidan vaihtaa jollekin
  toiselle sivustolle. Jos on 2cv asiaa niin otampa ja käytän vaikka patonkia niin pitkään kun se pysyy vähänkin siedettävänä. Kyllä sinne varmaan eksyy muitakin eksyksissä olevia.
  Onhan tunnus nytkin mutta ei se ole sama kuin ennen.
  Terveisin ent.m.möykky.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.