Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #277043
  Ambrosio
  Osallistuja

  Kysyin jo toiselta foorumilta, mutta ei tullut vinkkejä, niin kysytään nyt täälläkin……..Haluaisin asentaa niskatuet sätkääni samalla kun uusin penkkien verhoilut. Hommasin jo purkaamosta vitosella niskatuet, joissa on 10mm tangot. Tuolta foorumilta löytyi pari tapaa asentaa ne mutta kysymys kuuluu….voiko penkkien putkiin porata 12mm reiät joihin tuet hyvin solahtaisivat, vai heikkeneekö putkisto liikaa ja painuu kasaan? Olen etsiskellyt netistä ruuvattavia erisuuntaisia kiinnikkeitä, mutta ei ole vielä tärpännyt…
  Toki voi hitsatakin…….vai voiko…?
  Millaisia ratkaisuja arvon foorumilaisilla löytyy…?
  T. Panu

  #277052
  Lasse
  Osallistuja

  Moro !!
  Muistaakseni alkuperäiset on ohuemmilla pulteilla kiinni. 12mm reikä kuulostaa vähän isolta, ehkä jos laittaa putkiholkin jonka hitsaa molemmin puolin kiinni.
  Alle pitkä latta/l-rauta tukemaan holkkeja ja kiinnityspultteja runkoa vasten.
  Lasse

  #277054
  Ambrosio
  Osallistuja

  Ok….purkaamossa katselin mahd. ohuita putkia, mutta ei ohkasempaa osunut silmään. Mietin, että jos poraisi 10mm terällä ja sitten viilalla sovittaisi 10mm putket siihen………jäisi enempi rautaa…..
  Tuo lattarauta on hyvä ajatus joka tapauksessa……👍. Jos sen sitten sovittaisi alapuolelle ja parilla pultilla kiristäisi putkea tukemaan…?

  #277055
  Ambrosio
  Osallistuja

  ….voisiko periaatteessa löytyä joku ruuveilla kiristettävä kaksisuuntainen härpäke, jolla tuon tekisi ilman porailuja….?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.