Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi jiipee jiipee 2.12.2017 klo 20:48.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #246778

  gustaf
  Osallistuja

  Parikin teräsalumiinista pohjapanssaria, toinen peittää myös etuvaimentajan, elikkä hieman lisää konehuoneen lämpötilaa ja pitää laatikkoakin liukkaammassa tilassa. Muistaakseni tämä menee myös etupuskurin sisälle. Muotoilultaan siis viimeisimpien sätkien mukana tulleita bitumihupaisia pohjalevyjä. Itse asiassa sellaisenkin voin myydä. Jos joku kiinnostunut, voin käydä ottamassa kuvia ja lähettää s.postissa.
  Itselläni käytössä ns. varaosarunko, pidän pohjan kesät talvet ummessa kotimaassa. Runkojen osittainen pohjapellitys joka oli esim. 70-luvulla toimi jo yllättävänkin hyvin, tämä pohjasta avoin vaihtorunko toivoton sellaisenaan jos haluaa kabiiniin lämpöä ja haluaa säilyttää moottorin toimintakykyisenä mahdollisimman pitkään.
  Talvirengassarja Nokia 125×15 NR06 (teräsvyöllä) nastoitetut ja vain käväissyt auton alla. Pitkään säilytetty myös viileässä ja kosteassa. Imukupeissakin syvyyttä. Niin, ja samansarjalainen , milli pari kulunut vararenkaaksi. Vanteita löytyy…
  Ja edelleen samanmerkkiset nastoitetut , 2 kpl, keskikohdalta urasyvyys tasan 5 mm, reunaanpäin mentäessä liki 6 mm. Voisin luopua myös 2 kpl Michelin 135×15 talvirenkaasta, nastat kuluneet ja olen osan jo repinyt pois, talvirenkainahan nuo vanhat misut ollet minulle monen kauhistuksen aihe, mutta kesärenkaiksi käypiä. 5 mm näissäkin urasyvyys keskikohdalta.

  #246812
  jiipee
  jiipee
  Osallistuja

  Muotoilultaan siis viimeisimpien sätkien mukana tulleita bitumihupaisia pohjalevyjä. Itse asiassa sellaisenkin voin myydä. Jos joku kiinnostunut, voin käydä ottamassa kuvia ja lähettää s.postissa.

  Moron,

  Toihan on jo varmaankin keräilyharvinaisuus? Maksaa varmaan paljon? Käviskös tuo 2cv6:seen vm. -76? Teen nyt tälläsen ennakkovarauksen, mutta jos joku on tuon härpäkkeen jo varannut/lunastanut, niin asiahan on silloin saletti. Mieluusti kuulisin hinnan.

  Jos et liitä kuvia tänne, niin alla yhteystiedot, joten voinet kuvia s-postiini lähettää. Puhelimeen ei kannata kuvia lähettää, kun on sellanen vanha puhelinkone.

  Hyvää Joulun Odotusaikaa!

  T: jiipee, Tuusulan kirkonkylältä

  050-3369432
  jukka-pekka.tirri@mmm.fi

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.