Etusivu Foorumit Päävalikko Myydään MYYTY PIENI PUNAINEN 2CV4/6

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #253022

  Pieni punainen 2CV vm. 1972 on ollut alunperin 2CV4, mutta vuosien saatossa se on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja muuttunut pikkuhiljaa 2CV6 Specialiksi. Erittäin hyväksi sellaiseksi.

  Kuljin on erittäin siisti sekä päältä että sisältä. Penkkien tukikankaat ja nahkat on uusittu joku vuosi takaperin. Penkeissä lisäksi siistit plyyshiset istuimenpäälliset. Etupenkeissä niskatuet. Musta katto on sisältä avattava, ehjä sekin. Viihdettä on mahdollista nauttia LG:n mp3 -soitto-ominaisuuksilla varustetun cd-soitin/radion kautta.

  Ulkopuolta on somistettu runsain kromi- ja alumiinitilbehöörein kuten kylki- ja kynnyslistoin, Robrin kiveniskusuojat sekä etu- että takalokareissa, uusissa vanteissa pölykapselit sekä kromikoristerenkaat. Rengastuksena hyväkuntoiset Maxxis -kitkarenkaat. Etuvalokuupat kromiset ja niissä kromilipat. Etupuskureissa export-mallin lisäkaaret.

  Tekniikka on erittäin hyvässä kunnossa, mahdolliset ruostevaivat on korjattu hyvissä ajoin ja mahdollisimman hyvin. Kaikki kotelot ja ovet suojattu kotelosuoja-aineella. Kone pirteä ja kolinaton, kaasarina hyvä yksikurkkuinen Solex, sytytyksestä huolehtii kärjetön 123 Ignition. Startti uusittu viime kesänä. Lisäpuhallin lämpöputkessa.

  Konepellin alla teline vararenkaalle, Sitikassa myös vetokoukku sekä helposti irrotettava peppureppu.

  Tuoreet kuvatukset löytyy täältä: http://hulifer.net/Punikki/

  Paljon tarinaa asian tiimoilta taasen täältä: http://www.hulifer.net/paku/blogi/?cat=5

  Email: toppokÄThulifer.net
  GSM: O4O19195O3

  IMG_7093-1

  IMG_7335

  IMG_7155

  IMG_7317

  • Tätä aihetta muokkasi 5 vuotta, 6 kuukautta sitten toppok.
  • Tätä aihetta muokkasi 5 vuotta, 6 kuukautta sitten toppok.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.