Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Möötti 2021 Q&A

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #276210

  Hei Kiltalaiset,

  Tänne alle voi ja saa esittää kysymyksiä liittyen vuoden 2021 Mööttiin Tampereella.

  #276372

  Tämän vuoden Mööttiin voi vielä ilmoittautua tämän viikon ajan. Viimeinen päivä ilmoittautua iloiseen joukkoon on sunnuntaina 10.10.2021.

  Jos et ole vielä ilmoittautunut niin nyt on aika tehdä se ja osallistua vuoden tärkeinpään Suomen 2CV-Kilta ry:ksen tapahtumaan.

  #276689

  Tässä ei ole kysymyksiä Mööttiin liittyen vaan mahdollisia vastauksia.

  Tampere-talon vieressä olevaan hotelliin huoneen saa viimeistään klo 15:00. Saa aikaisemminkin. mikäli ne ovat luovutuskunnossa.
  Hotellin vieressä on pysäköintialue, joka tosin on maksullinen. Tampere-talon isompi P-alue löytyy Kalevantien toiselta puolen osoitteesta Sairaalankatu 4. Tämä alue on maksullinen lauantainakin klo 16:00 asti.

  Tampereen valoviikot ovat alkaneet. Mikäli olette jo perjantaina liikkeellä, niin kannattaa ehdottomasti poiketa Koskipuistossa katsomassa valoshowta. Muusiikilla täydennetty valoshow on tasatunnein klo 19:00 alkaen, esityksiä on kolme joka ilta.

  Vielä vinkkinä Mööttiin. Ottakaa mukaan oikeaa rahaa, kolikoita tai vaikkapa seteleitä.
  Poika/Tyttö kiertää salissa mööttipannun kanssa jaellen mahdollisia sakkoja tai muuten kerjäten rahaa. Tuotto lahjoitetaan johonkin Pirkanmaan alueen yleishyödylliseen tarkoitukseen Möötin jälkeen.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.