Etusivu Foorumit Päävalikko Yleinen keskustelu Miten liittyä wanhusten waalijoitten jaokseen?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #288181
  Olen yrittänyt saada selville mitä vaatimuksia on täytettävä Suomen 2CV-killan wanhusten waalijoiden jaoksen jäseneeksi pääsemisemiselle. Lähetin Nyytisessä olevaan wanhusten waalijoiden jaoksen spostiosoitteesen kysymyksen mitkä vaatimukset on täytettävä päästäkseen jaoksen jäseneksi. Laitoin myös kysymyksen killan naamakirjaan.
  Vastauksena on vain hiljaisuus.
  • Tätä aihetta muokkasi 8 kuukautta, 1 viikko sitten hasselros.
  #288184

  Oletko koittanut soittaa puhelimella?

  Jukka Prinkkilä, HyRi.

  #288185

  En ole yrittänyt soittaa. Tätänykyä on epäselvää onko jaosta edes olemassa. Jotkut väittää että ei ole ja toiset väittää että on. Joku on sitä mieltä että kaikki wanhusten omistajat kuuluvat wanhusten waalijoden joukkoon. Juridicus magnificus taas on esittänyt että jaoksella on erilliset jäsenet, jotka ovat oikeutettuja toimimaan jaoksen asialla. Yritän siis selvittää mitä vaaditaan jaoksen jäseneksi pääsemiseksi. Nyyttiset sanoo Joelin Inkiläisen olevan wanhusten waalijoiden yhteyshenkilö ja killan verkkosivut kertoo Helge Inkiläisen olevan wanhusten waaliojiden yhteyshenkilö. Kenelle sitten soittaisin? Spostiosoite on kuitenkin sama sekä Joelille (Nyytisissä) että Helgelle (verkkosivuilla). Lähetin spostia neljä viikkoa sitten. Jos kukaan ei valvo/vastaanota wanhusten waalijoiden spostia, ehkä sitä ei kannataisi myöskään esittää yhteystietona!?

  #288239

  Sattumoisin kävin Killan sivuilla ja huomasin viestisi, jossa ihmettelit, miksi anomukseesi ei ole vastattu.

  Olen pahoillani jos näin on käynyt. Tarkastin juuri sähköpostin, johon  viimeinen posti on tullut 3.9.2023, jossa eräs anoi jäsenyyttä, mutta se et ollut sinä. Näin ollen viestisi on mennyt jonnekin muualle.

  En ole mukana juuri missään nettisivustoilla, joten niitä kautta tavoitettavuus on melko olematonta. Parhain yhteyden otto tapahtuu esim. puhelimitse.

  Mitä tulee sähköpostiosoitteisiin, niin niihin olen syytön. Ne ovat Raadin nettivastaavan järjestämiä ja ylläpitämiä, joten hän varmaan kertoilee miten ne toimivat ja miksi ne ovat näin jaetut.

  Nyt kun olen havainnut halusi Wanhusten Waalijoihin, niin välitän viestisi eteen päin.

  Wanhusten Waalija

  Helge Inkiläinen

  #288240

  Kiitos Helge vastauksestasi. Sain myös vastauksen Joelilta naamakirjassa. Joel kehotti ottamaan häneen yhteyttä. Soitin Nyyttisissä olevaan numeroon, mutta siellä ei ollut ketään langan toisessa päässä. Jotkut huhut kertovat että Nyyttisissä tulee myöhemmin tietoa jaoksesta. Sitä odotellen totean että ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu. Eikä rättärillä kiirettä kannata pitää, sillä ehtii paikalle kun onnettomuus on jo tapahtunut.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.