Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #263465
  Citroman
  Osallistuja

  6 voltin akku lopetti toiminnan. Kuljinta on käytetty katsastuksessa ja ajettu talven jälkeen katsastuksesta kotipihaan. Pihassa siirretty ja kaikki toimi. Nyt takajarrun korjauksen jälkeen (viikon odottelu osien toimituksessa) ja nyt akku on virraton, jännite 0,00V. Uudella laturilla ei mene virtaa akkuun. Mikä söi akun????
  ON NIIN VAIKEA TÄMÄ -59:SI ETTÄ TAITAA MENNÄ MYYNTIIN!

  Antti 🙁

  #263467
  Citroman
  Osallistuja

  Ja akku on melkein uusi 1.5-2 v vanha!!!

  #263468
  Mika Koivunen
  Avainmestari

  Jos akku ei ole ollut kovin pitkään ihan tyhjä, niin saattaa vielä elpyä vanhanaikaisella laturilla. Uudella älylaturilla ei onnistu täysin tyhjän akun lataus, kun ne vaatii vastajännitteen oikean lataustavan valintaan. Vanha Matti akkulaturi on tuossa kohtaa hyvä valinta.

  #263470
  Citroman
  Osallistuja

  Ei ole mulla kuin vanhoja 12v latureita. Juuri uudella älylaturilla yritin ladata. Pitääpä käyttää akkukaupassa tuota. Siellä on latausmahdollisuus.

  #263480
  Wonderi
  Osallistuja

  Voi myös antaa apuvirtaa toisesta akusta, ajaa saman asian kuin Matti laturi. Tosin naapurilla ei välttämättä ole 6V akkua mistä antaa.

  #263492
  Citroman
  Osallistuja

  Akku osottutui vialliseksi. Tavallisella laturilla vain 5.4V. Liikkeesä todettiin yhden kennon vika. Kierrätykseen meni. Uusi akku tuli ostettua.

  Antti

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.