Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Matso ja USI

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #122969

  Riikoset Matti Usi ja Riesa Rikonen Joensuun jaoksen 2cv killan jäseniä.

  Matson ensimmäinen sitikka oli 2cv 6 77 nimeltään Nonparelli väriltään keltainen sillä matkaa teki saksaan ja Ranskaan . Matso oli peruskorjannut pitkäaikaiseen käyttöön huolellisesti sillä Matso suunnitteli silloisen tyttöystävän kanssa reissuun lähtöä. Reissu oli suunniteltu ja liput jo ostettu jolloin pahin mahdollinen sattui!!!!!

  Sen kulkimen PÄÄLLE joku Saabisti ajoi hullunkiilto silmissä suoraan keulaan 1982 . Keltanen kulkimen runko lyheni 20 cm ja oli entinen kuljin. 2 viikkoa oli aikaa hankkia oinen kuljin.
  Se oli sitten tämä 2cv 4 1983 jonka osti Hykkyrän Hessulta Punkasta. Kulkimessa jossa oli loistava ikkunallinen peppureppu. Sen möi sitten eteenpäin Joensuuhun ja se kuljin seisoo siellä jossain ladossa pölyttymässä edelleen.
  Sillä Matso reissasi ympäri eurooppaa. Ranska Belgia Saksa ja Hollanti ja Luxenburg riviera etc.

  Sitten olikin kaksi tuskallista vuotta vain keltainen metallikasa pihalla.

  Vuonna 1988 hankittiin sitten tämä RONJA 2cv 6 vm. –77 ja se on siitä lähtien palvellut
  ansiokkaasti ja palvelee edelleen. Sillä ollaan reissattu yksi kesä Roskilden festraeiden kautta Barceloonan eteläpuolelle ja alppien kautta takaisin Cecilia 2v takakontissa , penkki lattiassa kiinni.. Toisen pitkän reissun Usi teki lasten kanssa kolmestaa Berliiniin.
  Lapinkuume iski viime kesänä!!

  #137593

  Ja sittenhän me tehtiin se lapinreissu viimme kesänä- Juttu on luettavissa ensi nyytisessä (ehkä) ja sitä voi vilkasta kotisivulta http://www.usi.fi ja sieltä klikkaa lapinreissu. 😛

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.