Etusivu Foorumit Päävalikko Tekniikka Latauksenmerkkivalo alkoi palaa kesken ajomatkan ..

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #288132

  pikkupaku on minulla ollut nyt 50 vuotta ja yhteiselo jatkuu .Viimeisin ajelu  pitkin kyläteitä yllätti ,keskenajon latauksen merkkivalo alkoi palaa kirkkaan punaisena .Kotiin matkaa 20 km ,hyvin sieltä kotiin selvittiin  Latasin akun ,putsasin releen kosketinkärjet ,käynnistin moottorin merkkivalo paloi .Releelle tuli jännite 6.i painoin  kosketin kärkeä jolloin merkkivalo sammui ja jännite näytti 5.9 akun jännite oli 6.3 .Jonkun ajan perästä käynnistin uudelleen ,merkkivalo paloi.Hiilet on kohtuu hyvät.Tarkennus vielä pikkupaku on ollut 53 vuotta ja kuskin ikä 84 hyvin on pärjäilty.

  #288138

  Vähän vaikea näkemättä mitää diagnoosia tehdä, mutta johdotukset kannattaa tarkistaa, ettei ole katkoksia tai hankautumia. Vaikka releen kärjet on putsattu, niin kannattaa tarkistaa jännitesäätimen kärjet, että varmasti yhdistävät. Tarkista se kärki, joka liikkuu kahden kärjen välissä sen pitäisi olla johtavassa tilassa ylempään kärkeen silloin kun auto ei käy ja jännitettä ei tarvitse rajoittaa.

  #288206

  Latauspiirin kaikki johdinliitokset putsattu ,laturinhiilet uusittu ,releenkosketinkärjet hiottu ja tämänjälkeen merkkivalo sammui

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.