Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #128366

  Reilun 700 kilometrin ja 8 päivän lenkki takana: Pirkanmaa – Päijät-Häme – Kymenlaakso – Etelä-Savo ja takaisin. Vastaan ei tullut yhtään sätkää. Savonlinnassa nähtiin yksi parkkipaikalla. Sätkätervehdyksiä tuli muutamalta moottoripyöräilijältä.

  Muutenkin vastaan ajaneiden vanhojen autojen lukumäärä jäi vain muutamaan! Kymenlaaksossa raggariauton kuskin ikkunasta nousi käsi reippaaseen tervehdykseen. Amerikanautoja nähtiin vain kolme: Kymenlaakson tunnistamaton raggariauto, Savonlinnassa DeSoto ja jossain Mikkelin jälkeen Rambler. Juvan tienoilla nähtiin Volvo PV. Kuplavolkkareitakin vastaan tuli vain pari-kolme, yksi niistä kaverin pihassa Mikkelissä.

  • Citroën-retkikunta "Calypso" • calypso@live.fi •

  #169596
  2cv4
  Osallistuja

  Kyllä ne rättärit oli harvassa tuolla euroopankin puolella. Kesäkuun alussa tehtiin seitsemään maan vaellus.
  Viro,Latvia, Liettua, Puola, Saksa , Tanska ja Ruotsi.
  Aikaa meni kaksi viikkoa ja kilometrejä tuli reilu 4000km.
  Häpeäkseni täytyy myöntään että ei oltu 2CV:lla liikenteessä. 🙁
  No joka tapauksessa matkan aikana ei nähty kuin 2kpl. sätkiä. Ne bongattiin Varsovassa ja olivat kumpikin kuin pakasta vedettyjä. Eli vähissä tuntuu olevan kulkimet.

  #169597
  txk
  Osallistuja

  Ajelin Kuopion tienoilta tänään etelään ja Juva Mikkeli välillä tuli vastaan valkoinen räsy. Jossain Otavan Mäntyharjun välillä tuli vastaan punainen räsy. Molemmat mustilla kilvillä.
  Viime perjantaina Kuopion Vuorelassa hoksasin hyvin hailakan sinisen kulkimen. Tämäkin musta kilpinen.

  #169598
  jpr651
  Osallistuja

  Mulla on tälle kesälle takana 7000 ilometriä. Jos tapahtumissa nähtyjä ei lasketa, niin vastaan on tullut sätkä Lappeenrannassa, Lammilla ja Porvoossa.

  Jukka Prinkkilä, HyRi.

  #275159
  Jasu
  Osallistuja

  Nostetaas vanhaa ketjua…

  Tälle kesää ei montaa bongausta ole osunut kohdalle, vaikka satunnaisesti on siellä-täällä pyörittykin…

  Ensimmäinen “vieras” osui silmille pari viikkoa sitten, kun Polvijärvellä vietetyn viikon jälkeen lauantaina kotiinpäin ajeltiin, Varkaudessa kun odoteltiin pääsyä Mekaanisen Musiikin “Museolta” takaisin isolle tielle, risteyksessä meni harmaa Charleston kohti Varkautta… Oltiin, yllättäen, “Sinivalaalla” eli vaaleansinisellä C-kasilla liikkeellä, meidän takana valoissa oli metalliharmaa DS…

  Kesän toinen oli sitten tänään, Muuramen kohdilla trailerin kyydillä pikkuikkunainen pitkäkattoinen sininen Sätkä. Kuka ja mihin lie menossa..? Hetkeä aiemmin vilahti Järvisen Tapsan Dolly keljon Marketeilla…

  Tuossa tähän mennessä havaitut, muutaman tutun lisäksi. Vähissä tuntuu kyllä liikkuvat olevan, tai sitten vaan liikun vääriin aikoihin väärissä paikoissa…

  #275189
  PersonalRaineri
  Osallistuja

  Tänään Hämeenkoski – Kotka – Hämeenkoski välillä vastaan tuli: vihreä Kutonen Lahdessa, harmaa Wanhus Kouvolassa ja punainen Dyane Hollolassa Kukonkoivussa.

  Lahden moottoritie ja tie 140 Mäntsälästä etelään on hyvää seutua bongailla Sätkiä 🙂 Osumatarkkuus on viikkottaista.

  #275794
  Jasu
  Osallistuja

  Vastaan ei vieläkään tullut, mutta vierestä ajoin. Piti jo viikko (vai kaksi?) sitten mainita, kun silloinkin samalla paikalla näkyi parkissa ja tänään heti uudestaan. Sininen Wanhussätkä Jykylässä Yliopistonkadulla parkissa, samasta rivistä katselin “sinivalaalle” ruutua jonka sittemmin löysin vähän matkaa edempää…

  Vahva on tunne, että tämä nyt jo kahdesti keskiviikkoisin bongattu olisi “Nollopa” ja mielikuva aiemmasta oli että saattoipa Topias patsastella kadulla…

  #275812
  Raimo Yrjölä
  Osallistuja

  Retki Ristijärvelle 600 km, ei ainoatakaan 2cv pohjaista ajoneuvoa, synkkää seutua.

  #275822
  AU52
  Osallistuja

  Tultiin eilisen päivän ja alkuyön aikana Äkäslompolosta ja ainut morjestettava vastaan tullut vanha-auto oli Wolkkarin Kleimbus, sillä junakeulalla. Toinen vanha oli Opelin joku 1980-lukuinen, mutta sen huomaaminen jonossa jäi liian myöhäiseksi ja morjestamatta. Joku Jenkki saattoi myös vastaan tulla, mutta jenkkiomistajat eivät yleensäkään 2CV kuskia huomioi. Koko pohjoisen matkalla ei näkynyt ainuttakaan 2CV:n viittaavaa ajoneuvoa, eikä vanhaa sitikkaa liioin. Vanhin sitikka minkä näin, oli C5 Breikki, sillä tynnyriperällä.
  Sen sijaan mustan Pakun kuvia saattaa taas vilahdella missä vaan, sen verran paljon siitä kuvia tunnuttiin otettavan, jopa ohi ajettaessa.

  #275873
  ilkkaj
  Osallistuja

  Matkalla helteisessä Italiassa sätkällä.
  2500 kilometriä Euroopan läpi,matkalla ei yhtään sätkää näkynyt.
  Mutta perillä Dovadolassa (tosi pieni kaupunki) sitten sätkä kuitenkin tuli viimeisessä kurvissa ennen määränpäätä vastaan!

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.