Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Mika Koivunen Mika Koivunen 6.7.2018 klo 08:58.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #246829
  Mika Koivunen
  Mika Koivunen
  Ylläpitäjä
  #246833
  Akaile
  Akaile
  Osallistuja

  Hollannin ICCCR-reissulla vierailin ensikertaa Gotlannissa ja toistamiseen Ölannissa. Totta on, että Gotlantia piinaa kämppäreiden hinnat, mutta eipä niissä sitten kyllä juuri valittamistakaan ole. Ainakaan siinä tyyriissä, jonka valitsimme Visbyn läheltä.

  Jos käytte Sinistä Laguunia katsomassa niin samalla kannattaa poiketa Gotlandringille ihmettelemään. Sinne pääsi ongelmitta(=ilmaiseksi) katsomaan radan viereen, kun muutama GT-Porsche veti isoa kovaa…

  Ölantia ei kannata unohtaa, kun sinnepäin suuntaa. Näillä molemmilla saarilla on mukava sätkytellä menemään, eikä keski-eurooppalaiset ruuhkat piinaa. Rauhallista ja monenlaista nähtävää pikku kahviloineen. Byxelkrokin kämppäri on palvellut hyvin, vaikkakin on fasiliteettiensä puolesta jo vanhankantaista. Parasta siinä kämppärissä on kuitenkin tien toisella puolen oleva meri ja ranta, jossa voi iltaansa viettää tepastellen.

  Mielestäni parhaiten rahoillensa saa vastinetta ottamalla Oskarshamnista botskin Byxelkrokiin ja pyöräyttämällä saaren ympäri myötäpäivään, siitä sitten siltaa pitkin mantereelle ja Tanskaa kohti…tai toisinpäin. E4 tai rantatie sesonkiaikaan on niin nihkeää matkaamista, että tämä Ölannin rundi kyllä kannattaa. Sen sijaan Gotlannin lauttalippu on tyyris, vaikkakin Visby ja monet muut saaren kohteet ovat näkemisen arvoisia.

  Espoo-Ke-Su
  Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71

  #246835
  Mika Koivunen
  Mika Koivunen
  Ylläpitäjä

  Hei Akaile,

  Totta kaikki mitä kerroit. Alustava reittisuunnitelma on jo tehty, mikä näkyykin tuolta meidän postauksesta. Öölanti jää tällä kertaa väliin ja keskitytään vain Gotlantiin. Viikon matka-aika rajoittaa retken pituutta. Hy-rin raideihin tottuneet kun jo tietää että mukava yhdessä olo, ei pelkkien kilometrien kerääminen.

  Öölanti saattaa olla jonkin seuraavan retken kohde…

  Hyvinkää [Hy-Ri]
  Raid 24 Roses - Sätkäläinen.fi

  #246837
  Akaile
  Akaile
  Osallistuja

  Juup, ei ollut sabotaasiyritys tämä, vaan vinkki sielläpäin muutoinkin reissaaville. Ehdottomasti suosittelun arvoinen Raid-mahdollisuus, sillä harva tulee ajatelleeksi näitä kahta saarta kesäreissukohteekseen, vaikka molemmilla on ihan toisenlainen tunnelma kuin isäntämaassaan.

  Espoo-Ke-Su
  Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71

  #246940
  Mika Koivunen
  Mika Koivunen
  Ylläpitäjä
  #253866
  Mika Koivunen
  Mika Koivunen
  Ylläpitäjä

  Harmittavan sairastapauksen vuoksi nyt yksi peruutuspaikka (sätkä+2hlö) Gotlannin reissulle telttapaikalla tarjolla. Jos kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä mika@koivunen.eu tai puhelimella 045 6386444.

  Lisätietoa reissusta alla olevassa linkissä

  Kesällä Gotlantiin – Raid 24 Roses

  Hyvinkää [Hy-Ri]
  Raid 24 Roses - Sätkäläinen.fi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.