Etusivu Foorumit Päävalikko Esittäytyminen Jiivee…uusi vanha kotteroristi

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #264910

  Moi!

  Täällä kolmeneljäsosa aktiivinen HyRiläinen Hyvinkäältä. Jaakko Vasko, Vasko -nimeä tottelen. Olen vain kaksi autoa ikänäni ostanut. 1987 2CV4sen joka minulla on ollut projektina jo luvattoman pitkään, ja projektiksi jäänee, tai kulkeutuu eteenpäin..kun en sitä oikein saanut aikaiseksi, hankin tänä kesänä Niemen Sepolta kutosen. Sitä tässä mieleisekseni värkkäilen ja välillä päristelen menemäänkin. Pääkulkiminani on polkupyörät. Ehkä törmäillään tapahtumissa!

  Jiivee

  • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 12 kuukautta sitten jiivee.
  • Tätä aihetta muokkasi 3 vuotta, 12 kuukautta sitten jiivee.
  #264915

  Tervetuloa mukaan joukkoon! Toivottovasti tuo kuljin jatkossa tapahtumissa yhtä usein kuin ennenkin!

  #264917

  Joo, tervetuloa!
  Mikä siinä projekti nelkussa niin kovin
  hanttiin pistää?

  Jukka Prinkkilä, HyRi.

  #264924

  jpr651: Kori pitäisi nostaa tosta nelkusta irti ja kurkata rungon kuntoa – ihan varmasti kaipaa hitsausta, mutta kuinka paljon – se on yllätys 😀 Siihen on kertaalleen vaihdettu runko ennen vuotta 1987…ja sähköt & bensapuoli & renkaat pitäis uusia. Joskus sovitin siihen typeryyksissäni kutosen koneen, ja se pitäisi vaihtaa alkuperäseen nelkkuun (Joka on tallella ja kulkimessa on nelkun loota) ja purkaa bensalämmitin pois. Katto ja verhoilu on kanssa entiset. Ei mitään ihan karmeaa, on ollut koko ajan katon alla suojassa. Mekaniikka tietysti pitäisi käydä kokonaan läpi kun on ollut pitkään paikoillaan. Pellithän siinä on paremmassa kunnossa kun tossa kutosessa. Oon mielessäni sitä listaa käynyt läpi, mutten sitä pidemmälle oo päässyt 😀

  Sen kutosen koneen otan kyllä siitä talteen, ja jos joku päivä löydän sopivan levyjarrullisen lootan sen perään, niin teen siitä kakkoskoneen jonka voi tiputtaa tohon kutoseen kun se päivä koittaa.

  • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta, 12 kuukautta sitten jiivee.
  #264936

  Hy-Ri:n tiistai-iltaisin kokoontuvan vertaistukiryhmän keskustelupiiri voidaan kyllä tarvittaessa muuttaa toimintaterapiaryhmäksi, jossa rättärin kori saadaan nostettua pois.

  Jukka Prinkkilä, HyRi.

  #264940

  Kiitoksia. Pitää laittaa korvan taakse. Voi olla kyllä että laitan nelkun eteenpäin niin saan autotallin vapautettua fillariprojekteille.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.