Etusivu Foorumit Päävalikko Ostetaan Jarrusatulat

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #121536

  Oliskohan kenellekään jäänyt nurkkiin pyörimään GSA:n etujarrusatuloita? Saattaisi olla sellaisille tarve… Halvalla, kokeiltavaksi sopiiko sovellukseen…

  #130304

  Onko tosiaan käynyt niin että kenellekään ei ole jäänyt nurkkiin pyörimään em. osia?

  #130305

  Minullakin on – vaan kiinni laatikossa ainakin neljällä pultilla. Aika vaiva laiskimukselle irrottaa, vaan jos ei lähempää jyskiä löydy, niin käännyppä puoleeni niin toimitellaan vaikka talvikisojen yhteydessä. Joudutpa tulemaan ja vielä hiihtämäänkin kai 😆 .

  #130306

  Kuulostaa hyvältä(toisaalta pelottavalta), vielä ei ole itseeni sattunutkaan talvikisoissa!!! Kesäkisojen tuska on jo koettu(en juokse enää ikinä).

  Onko talvikisojen ajankohta jo päätetty? Tavoitteena tulla paikalle, ajankohdasta riippuen Tiinalla tai sitten talvi-BX:llä. Noinkohan katsotaan vinoon jos kovakatolla saavun?

  Onhan yksi mahdollisuus osien ja rahan vaihtoon myöskin tammikuun JP-kokous. Oletko sinne tulossa? Itselläni oli ajatus saapua ko tapahtumaan lauantaina Karttusen kanssa, Jyväskylästä kun ei ole riittävän pitkä matka perjantain saapumiseen. Ymmärrän kyllä syynkin… Pitää vielä muistaa ilmoittautua kokoukseen ja varmistaa osallistuminen.

  Hauskat Joulut kaikille!!!

  #130307

  Kyllä maar minun pitää JP-kokouksessa kävästä, kun en JP-hommista eroonkaan taida ikuna päästä. Koetan siihen mennessä satulat irroittaa ja koetan myös mukaan muistaa ottaa. Lahden jaos on järjestelyvuorossa talvikisojen suhteen, joten järjestävät koska haluavat. Kyllä talvikisoihin saa saapua ihan millä vain. Siellähän ei vaadita edes ajosuoritteita CV kulkimella. Mielestäni jos mahis on, niin kyllä sellainenkin kiva ois. Kolmekko vuotta sitten ei ollut jäärata-ajoja, joten järjestimme talvikisojen ohella maaradan käyttöömme ja oli mielestäni kiva kiusata vanhusta lumipenkoissa. Ja kyllä kesätapahtumissakin mielestäni saa motivaatiota CV:n kunnostamiseksi hakea. Itse kisa, jos kisaan osallistuu, on kyllä CV oltava ( tai HY ). Eli sit änkee, jonkun kyytiin, jos joku huolii.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.