Etusivu Foorumit Päävalikko Matkalle Italian maailmankokous Cuneossa.

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #121378
  HM

  Olemme lähdössä ensikertalaisina matkalle, ja olisi mukavaa ajella porukassa. Aiomme mennä Superfast Ferries-lautalla Hangosta Rostockiin (meno-paluu) ja lähtöpäiväksi olemme suunnitelleet 21.07. Saksassa voisi mahdollisesti treffata killan pääjoukkionkin. Onko muilla samankaltaisia suunnitelmia reitin ja aikataulun suhteen? Myös kaikki matkaan liittyvät hyödylliset vinkit ovat tervetulleita (mm. majoituksen, varaosien yms. suhteen.) 8)

  #129642

  Kyllä Heli ja Mika on nyt näin jotta eikun itäpuolta Italiaan!!
  Laivat on juppien hommia !!

  #129643

  Minäkin olen vakavasti harkinnut tuonne Italian maailmankokoukseen lähtemistä, mutta tuo Finnfellow ei oikein hirveämmin kiinnosta. Olen myös harkinnut tuota Superfast Ferries-lauttaa. Muistaakseni silläkin pääsee lauantaiksi (19.7 klo. 17.00) Rostokkiin. Sillä olis vielä helpo tavoittaa tuo “pääryhmä”, kun Finnfellow saapuu satamaan vasta 22.00.

  Onkohan kukaan menossa tuolla Superfastin perjantain vuorolla? Olisin muutenkin kiinnostunut mitä reittejä pienemmät ryhmät menevät, koska minunkin hiukan uutena olis helpompi taivaltaa ryhmässä.

  #129644
  HM

  Tervehdys!
  Meillä onkin suunnitelmat muuttuneet hieman kun tuli tietoon tuo “virallinen” reitti. Eli meillä on nyt varattu matka finnfellowsilla 18.7. Tämä siksi että hintaero oli vain + 20 / turpa ja sillä rahalla saa sapuskat ja saunan (Tullee tarpeeseen varsinkin takaisin tullessa). Laivoina nuo eivät sinällään eroa muuten kuin että SF:lla on enemmän hytti paikoja, molemmat on siis ihan asiallaisia kiuluja. Tällä hetkellä SF:lle ei ole tarjolla kuin luxus tai lepotuolipaikkoja… Messiin vaan jos tilaa piisaa, kannattaa nimittäin varata jo nyt noita laivapaikkoja että yleensä saa. SF:lla on jo tuolle ajankohdalle aika täyttä. ❗
  PS: Ja Pertsa, me ollaan vissiin vähän laiskoja ja ensikertaa ajatellen mennään sieltä missä “aita on matalin” 😉
  Sätkä mennee muuten leimaan tuossa ensi viikolla!!! 😀

  #129645
  HM

  Moi!
  Miten on, tarvitseeko hankkia matkalle esim. kansainvälinen/EU ajokortti vai riittääkö tavallinen muovinen suomimalli? Onko otettava erillinen vakuutus autolle tai/ja itselle (matkavakuutus on kyllä olemassa)? Jos on mustat kilvet pirssissä niin pitänee olla tarra jossa seisoo jotta FIN? Mitä muuta pitää muistaa paitsi matkatavarat, passi, lompsa ja muija?
  Auttakkee!!

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.