Etusivu Foorumit Päävalikko Palaute ja ehdotukset ilmoituksen poisto

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #129611

  Katselin tuossa myytävänä palstaa ja aika paljon siellä on ilmoituksia joissa lukee myyty tai myyty saa poistaa… Eikös aiemmin ollut mahdollista itse poistaa myynti-ilmoitus kun tavara oli mennyt kaupaksi?

  #175528

  ^Pitäisi olla vieläkin mahdollista. Kun laitoin modeksi ryhtyessäni rajoituksia päälle tuli siitä melkoinen haloo, poistin siksi rajoitukset.

  #175529

  Ei miulla ainakaan näy vaihtoehtoina kuin muokkaa tai lainaa vaihtoehdot.

  #175530

  Ei poistomahdollisuus koskaan palannut käyttöön.

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

  #175531

  Näin näyttää ikävä kyllä olevan,, vain muokkaa ja lainaa palkit löytyy..
  Palauttaa luvattiin mutta oliskohan muutettu takaisin esto päälle..
  😯

  Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
  Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

  #175532

  Voin yrittää kaivella siihen nappia, vasiten sitä ei ole päälle laitettu. Eipä se kovin tärkeä ominaisuus ollut koska haloosta on jo pari vuotta. Punaisesta huutomerkistä voi aina lähettää ylläpitoon vinkkiä.

  #175533

  Eipähän siinä muuten mitään, mutta siistiytyisi ilmoitus palsta aika tavalla jos sieltä joku vanhat ilmoitukset poistaisi. Ne joissa lukee myyty…

  #175534

  Ilmoituksen muokkausaikarajaa ei ole määritetty, poistolla on 30 minuutin katuma-aika, ei ole suotavaa laittaa rajoittamatonta viestien poistoaikaa käyttäjille. Myynti ja ostoilmoituksissa on paras tapa merkata otsikkoon myyty, ostettu yms jolloin ylläpidon on helpompi reagoida niihin. Haulla myyty tulee yli 600 tulosta alkaen vuodesta 2003, siinä sitä hommaa oliskin 🙂 Tuoreista ilmoituksista löytyy usein vinkkejä tavaran markkina-arvosta, siksi monella foorumilla niitä ei poisteta lainkaan.

  #272395

  Moro, miten saa noi minun vanhat ilmoitukset poistettua itse. Ja jos ei saa niin voiko joku poistaa kaikki ilmoitukseni sillä ne eivät ole enään ajankohtaisia.

  #272420

  Voin kyllä poistella vanhoja ilmoituksia. Onko kellään ehdotusta mikä olisi sopiva ikä poistettaville? Ajattelin vain jos olisi jotain hyötyä esim. tavaran hinnoittelulle. Vuosi?

  #272426

  Moro !
  Jos ei itse pysty poistamaan, ainahan voi muokata. Poistaa tekstin tyhjäksi tai jos ei hyväksy tyhjää jättää pari kirjainta.
  Matin kysymykseen vastauksena vuosi voisi olla hyvä aika, jos tuote ei ole mennyt kaupaksi on inflaatio jo nostanut hintaa ja on siis hyvä päivittää se ylöspäin uusimalla ilmoitus. ;))
  Lasse

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.