Etusivu Foorumit Päävalikko Palaute ja ehdotukset Historian keräily

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #263267

  Vieläkö killalla on halua “vanhoihin juttuihin” ? Meillä Kouvolassa on mahtava historia kerätty talteen, joka kattaa monen jaoksen jäseniä, varhaisajalta asti, sekä kaikkea siihen liittyvää materiaalia. Olen nyt itse lukenut monta, monta tuntia, sekä muuten katsellut ihmeissäni historian satoa. Suurin kiitoshan aineistosta kuuluu tietysti Kouvolalle, josta etenkin Peltosen Eija, sekä Parjon Lea, ovat tehneet mahtavaa työtä. Silloin joskus siellä sanottiin, että tottakai kilta on mukana, mutta minusta meillä on semmoista historiaa, mitä ei viitti killalle antaa, koska en usko että ne tulevat kumminkaan kenenkään tietoisuuteen. Siksi ehdotankin seuraavaa, jos vaikka joku tai jotkut tulevat meille, ja laitetaan keittiön pöydälle paperit, lehdet y.m.. levälleen, ja valitaan mitä kilta tarvii. Siksi koska sieltä löytyy mahtavaa tavaraa, todella jo vanhaa. En tule hävittämään mitään, kun olen nyt tutustunut kansioihin, enkä minnekkään ala niitä viemään, kun olen niihin jo olen kiintynyt. 🙂 Joten miten on, vai unohdetaanko koko juttu.

  #263272

  Eikös killalla ole meneillään jonkinmoinen arkistojen inventoitiprojekti. Tämäpäivänä nuohan kannattaisi saattaa digitaalimuotoon. Vaatisi vain vaivaa ja välineet.

  #263292

  Näin raadin valtuuttamana arkistovastaavana tuumaan, ettei aika historian keräämiselle ole vielä. Jaokset pitäköön hyvää huolta jatkossakin arkistoistaan. Raadin ja killan viralliset asiapaperit on tallessa myös.
  Kouvolalle Haa-huuto lähes ainoana aktiivisena yhteydenottajana asian tiimoilta.

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.