Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #230909
  jiipee
  Osallistuja

  Moron Kaikille Kiltalaisille ja Kaikkien Kunnioittamaa Korkea-Arvoista Raatia huomioimatta,

  Täten esitän:

  Miten on? Nyt on ollut täällä jonkun verran keskustelua Sätkien talvivarustelusta. No joo, muudan osallistuja.

  Onko ihan hullu ajatus herätellä henkiin jonkunlainen Raid joskus tuonne Lappiin päin? Vaikka vaan ihan Meidän Kiltalaisten kesken? Ei tarttis mennä kaus vaikka vaan Rovaniemelle (junallakin Kuljin sinne kulkee lupsakkaasti, porukasta puhumattakaan) Joulupukkia moikkaan. Tommosella tempauksella hyvin masinoituna somessa ja ehken myös ihan oikeassa mediassa vois olla vaikka vaikutusta Suomen rajojen ulkoa suuntautuvaan Lapin-matkailuun?? Esim. 2CV-porukka (ennen Joulua) viemässä lahjatoivomuslistaansa Pukille, tai sitten (Joulun jälkeen) päivittelemässä Pukille, miksei se Pukki tuonut mulle sitä ”parranajokonetta”, jota olin niin toivonut. (tämä oli siis esimerkki, arvon naiset ymmärtäköön)

  Uskoisin, että jollakulla tahi monilla on kavereita matkailun ja/tai median alalla (joku jopa saattaa työskennellä ko. aloilla), joihin voisimme olla yhteydessä Raidin järjestelyiden ja näkyvyyden suhteen.

  Itse olisin kyllä mukana täpösillä. Jonkun verran tunnen porukkaa sieltä sun täältä, tai sitten ne ei enää tunne mua, tai ei enää haluu tuntea mua?

  T: jiipee

  Ps. Ehken ehdotukseni kuuluu sarjaan mission ihan mahoton (=arkistoidaan mappi Ö:hön)

  Pss. Ihan sitä vielä ajattelin, että Killan nuorempi sukupolvi voisi vuorostaan tempaista pystyyn vaikka laajemmankin tapahtuman (kertaluonteisen tahi jonkun aikaa toistuvan). Kuten tiedämm Santa-brändi on kova sana maailmalla. Isompi monipäiväinen tapahtuma ohjelmineen ei kyllä ihan sormia napsauttamalla synny, vaatinee jonkunverran innokasta ja työtä pelkäämätöntä porukkaa. Uskoisin, että tuon kaltaisen tapahtuman järjestelyihin olisi saatavissa myös ulkpuolista rahoitusta.

  #231045
  Jukka
  Osallistuja

  Vuoden alku voisi olla sopiva ajankohta, joulun aikaan on kaikenlaista hässäkkää.
  Lähden kyllä mukaan jos tuollainen retki saadaan aikaan.

  #231055
  Mika Koivunen
  Avainmestari

  Allekirjoittanutkin saattaisi olla kiinnostunut tuollaisesta reisusta, jollei kuskina niin ainakin jollekkin rohkelikolle kartturina. Sometus ja muu myllerys onnistuisi kartturi mukavasti.

  #231067
  sitikkaporo
  Osallistuja

  Täältäkin jyrkkä ehkä..

  #231070
  jym
  Osallistuja

  Jep, totta kai kiinnostaa. Ja vaikka sitten kevättalvella, kunnon paukkupakkasilla. Itse voisin lähteä koemielessä ilman mitään talviparanteluja. Ja mielellään vähän pohjoisempana kuin Rovaniemi, kuitenkin Suomessa pysyen.

  //jym

  "Operaatio 2CV-Lampaansyöjät" tulossa X/20XX. Hio puukko ja valkosipulinkynnet teräviksi.

  #231076
  sitikkaporo
  Osallistuja

  Täytyy kyllä tunnustaa että joskus yön pimeinä tunteina on tullut pohdittua sellaista sätkäjotosta, jossa kierrettäisiin sopivan kokoisella porukalla armas isänmaamme ympäri, siis maamme rajojen ulkopuolella ajaen, maata myöten. Kesällä tahi talvella. Eli kutakuinkin FIN – RUS – N – S – DK – D – PL – LV – LT – EST – RUS – FIN. Anyone?

  #231078
  Jukka
  Osallistuja

  Tuo Suomen ympäriajo olisi hyvä ensi kesän keikka? Kiinnostusta löytyy tähänkin.

  #231080
  jiipee
  Osallistuja

  joskus yön pimeinä tunteina on tullut pohdittua sellaista sätkäjotosta, jossa kierrettäisiin sopivan kokoisella porukalla armas isänmaamme ympäri, siis maamme rajojen ulkopuolella ajaen, maata myöten.

  Moron,

  Mielenkiintoinen

  Laiskana miehenä en nyt rupee finderiltä kyselemään lyhintä reittiä (vitsi). Eli ootko mittaillut kilometrejä? Entäs lupsakka ajankäyttö, ei ihan päivän parin jotos? Minkäs näkösiä muodollisuuksia tuolla RUS:n puolella nykyään edellytetään?

  T:jiipee

  #231084
  sitikkaporo
  Osallistuja

  Tuossa joitakin km-lukuja, yhtään tietämättä reittejä. Eli öljyt joutuisi varmaan vaihtamaan (kerran) reissun aikana. Ehkä muutakin.. huh huh..

  #231095
  HENKKA
  Osallistuja

  Kahdeksankymmentä luvulla järjestin viisi Hupimestarin hullutusta. Kierrettiin Suomi idästä pohjoiseen ja lännen kautta alas. Lähdimme perjantainailtana esim. Helsingistä. Kävimme Utsjoella tai Kirkkoniemessä. Matkaa parhaimmillaan 3600 km. Perjantai illalla lähdimme ja sunnuntai päivällä olimme takaisin. Ei siinä lomia tarvinnut viettää. Ensimmäinen tankkaus oli Sodankylän Essolla, sillä meillä oli varasäiliö bensaa varten mukana, josta tankkasimme aina kun mittari alkoi maata alhaalla.

  #231099
  Jaakko Hernesniemi
  Osallistuja

  Talvikumit on alla. Erämaataipaleille olisi hyvä olla vähän lisävaloja. Täytyy alkaa miettiä sellaisia, jos vaikka…
  (mutta kuva meni kallelleen, eikä vain oikene.. maan vetovoima=?)
  IMG_5115

  Liitteet:
  #231118
  jiipee
  Osallistuja

  kuva meni kallelleen

  Moron,

  Upee alkutalvinen kuva ja oikeassa maisemassa.

  Ei muuta kuin Cibietä keulille…

  T: jiipee

  #231121
  Hannu Hurme
  Osallistuja

  Miks pitäs kiertää Suomen rajojen ulkopuolella?
  Jotenkin olen sitä mieltä että nekin roposet mitkä matkaan joutuu käyttämään vois jättää kotimaahan, kyllä siitäkin matkaa tulee ja maisemia näkee. Ainoo ettei voi kehua käyneensä ulkomailla, no, mitä sitte.

  Hausjärvi / Hy-Ri

  #231123
  Hannu Hurme
  Osallistuja

  Niin ja ps. Talvi raid on ihan ok.

  Hausjärvi / Hy-Ri

  #231131
  2cvkimmo
  Osallistuja

  Noita aiemmin mainittuja Henkan hullutuksia olen aina ihaillut ja 2000-luvun taitteessa yritin hiukan herätellä innostusta ”Suomi Runt”-ajelulle, jolla olisi selkeä hiukan pidempi aikataulu. Ajatuksena oli kiertää Suomi ja vierailla Jaosten luona sekä tehdä yhteistyöohjelmaa. Lisäksi ajatus oli, että kiertueporukkaan olisi voinut liittyä mukaan missä tahansa ja poistua kun siltä tuntuu, kuitenkin siten, että sitoutuisi esim. yöpymisvarauksiin yms. jossa on ennakkoon osattava arvioida määrää ja kustannusta.

  Kiertueen toteuttaminen talviaikaan (hiihtoloma-aikaan?) olisi tietty vielä makeampaa.

  Mulla itselläni ei ole tällä hetkellä kalustoa, jota voisin tuollaiseen Talvi-Raidiin käyttää. Ainakin kevät 2017 jää omalta osaltani pois, jos jotain tällaista tai muun tyyppistä ajelua alettaisiin virittelemään.

  2CV AZU '61 » 2CV6 '71 » Acadiane Mixta '81 » HY72 '66 » Projekti: Dyane '68
  Jousitus on täysin erillinen ja ainutlaatuisen pehmeä, tehden ajon yhtä miellyttäväksi
  kuin missä tahansa loistoluokan autossa. (2CV-esite,1956)

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 16)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.