• Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #122973

  Morjens kaikille

  Kun tuo Jalppis alkoi ahdistelemaan niin kerrotaan hieman taustoja.

  Olen vuonna -68 syntynyt täällä Joensuussa ja täälläpä yhä vaikutan. Tämä rättäriharrastus alkoi jo heti syntymäni jälkeen => isä muistaa kertoa että sankassa lumipyryssä minut kotia toi sairaalasta sellaisella kaappariovisella rättärillä. Tuosta voikin jo päätellä että verenperintönä on tämä sitikka/rättäri – juttu tullut. Ennenkuin sain ajokortin (-86) niin isälläni oli ollut moninainen määrä sitikoita (perinteisiä rättäreitä, tiinoja, GS:siä sekä yksi BX).

  No eka kuljin oli toki sitten kermanvärinen Dyane mallia -74. HUOM ! vieläkö tämä peli on liikenteessä ? Dyane -74, rek. nro. oli silloin SAN – 424 ??

  Tuolla ajelin vuoteen -91 jolloin sitten hankin AX:än. Sillä vuoteen 2000, joilloin AX vaihtui mehusitikkaan (BX). Sitten iski autokuume ja suuruudenhulluus pari vuotta sitten eli hommasin XM:än vm. -95. No, olin muutama vuosi sitten ostanut ajokuntoisen GSA:n (hinta 100 mk) ja koska se projekti edistyi aika hitaasti niin isäni ehdotti vaihtokauppaa pari kesää sitten. Hän sai GSA:n ja minä sain katsastetun Dyanen , vm. -73. Tämä kuljin on kuulemma muuten se, jolla Jalppin ajoi elämänsä ensimmäisen kerran joskun muinoin teininä.

  Sikäli minua viehättää tässä nämä ääripäät, toinen kulkuneuvo on pelkistetty ja toinen sitten sisältääkin tuota eloktroniikkaa sitten senkin edestä. No, molemmilla ajaminen on aina hieno kokemus 😉

  – Hannu –

  #137599

  No eka kuljin oli toki sitten kermanvärinen Dyane mallia -74. HUOM ! vieläkö tämä peli on liikenteessä ? Dyane -74, rek. nro. oli silloin SAN – 424 ??

  Oletko varma rekkarinumerosta? Katselin Kouvolan jaoksen sivuja ja siellä galleriaa, jossa huomasin tälläisen kuvan:
  http://www.suomenkoulupalvelu.fi/2cvkilta/myweb/pic/galleria20/Img_0991.jpg

  bongaa kolmas kuljin vasemmalta.

  t.jalppis

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.