Etusivu Foorumit Päävalikko Palaute ja ehdotukset Avattaren asennus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #122906

  Ihmeellistä on että monien kokeilujen ja värkkäilyn tuloksena en ole onnistunut laittamaan minkään laista avatarta itselleni tänne foorumille?
  Kuitenkin vastaavalla ja samalla käyttö moottorilla olevalle toiselle keskustelu foorumille olen sen saanut kyllä menemään sen kummempia konsteja käyttämättä. Täällä vastaavasti saman avattaren asennus yritys tuottaa vain error ilmoituksen?

  ❓ 😯

  Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
  Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

  #137221

  Jostain syystä en ole saanut menemään tuota kuvaa muualta kuin linkistä ulkopuoliseen Avatariin. Eli tallentamalla kuva esim Photobucket:iin tms, sieltä sitten kopioimalla kuvan osoitteen tuohon alimpaan mahdolliseen ruutuun Avatariin liittyen. Antaa laittaa “liian isonkin” kuvan, kunhan jompikumpi ehdoista täyttyy, eli liikaa pikseleitä kunhan koko on pienempi kuin 6kb…

  Näin olen tuon omani toimimaan saanut…

  #137222

  Ei ole tullut vielä liityttyä sinne kuva palvelimelle, kun tuntuu että on aina reissun päällä ja vain käväisee kotona! Mutta niinkuin edellä ihmettelin, en edelleenkään ymmärrä mikä tämän sivuston käyttiksessä on vialla, sieltä ei näy se käyttiksen omakaan kalleria, joka toimii vastaavalla foorumilla mutta täällä ei?

  Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
  Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

  #137223
  Pia

  Sama vika, ei onnistu tuo Avattaren asennus.

  Sanoo vaan että Error Humanum Est. Tms. 😕

  #137224

  Tuolla käyttäjätiedoissa pitää olla myös “täppä” kohdassa “salli BBcode”, ilman tätä ei käsittääkseni tule toimimaan… Lainaus tuolta Härräkkäpalstalta, saman asian kanssa painineelta..:

  Oli jääny BBCode täppä laittamatta 😳 Kiitos tuhannesti vaivannäöstä 😀

  #137225

  Ompa se täplä siellä ollu ijät ajat, tarkistin juuri. Ei edelleenkään saa avatarta, niinku pitäs mennä? Vastaavalla käyttiksellä ei ongelmia muualla, siellä sama avatar meni heti. Keskustelu toimii tällä samalla phpbb alustalla ja sen ilmais versiolla.

  Taidampa luovuttaa, koska moni minut muutenkin tunnistaa?

  🙄

  Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
  Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

  #137226

  Mä tallensin kuvan Photobukettiin ja kopioin kuvan tiedot sieltä siihen kohtaan “linkki ulkopuoliseen avattareen” (muistaakseni) ja sitten pientä (lue: suurta) taistelua ja tutkailua – tietojen mukana tuli img-jutut, ne pois osoitteen kummastakin päästä ja avot avatar on kehissä…

  Jimmi Porist'
  044-339238kuusi
  jimmi65(ät)gmail.com

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.