Etusivu Foorumit Päävalikko Matkalle Autojuna Ranskaan tai Ranskasta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #125336

  Moro !!
  Autonhaku eteläranskasta tai 2 vuoden päässä oleva Ranskan kansainvälinenkokous matka saataisi onnistua kätevästi autojunalla.
  Saksasta Hampurista pääsee autojunalla etelä-ranskaan Narbonneen tai Avignoniin tai päinvastoin.
  Autojunamatka kestää noin vuorokauden ja katselin äsken vähän hintoja:
  Tämän vuoden syyskuussa Narbonne – Hampuri: 1hlö ja auto, makuuistuinpaikka 5 hengen osostossa 199eur (erikoishinta).
  Ensivuoden huhtikuussa Hampuri – Narbonne: 2 hlöä ja auto, 2 makuuistuinpaikkaa 5 hengen osostossa 259eur (erikoishinta).
  Ajokilometrejähän moiselle välille kertyy noin 1400km ja ajokustannukset on bensa noin 140eur ja moottoritiemaksut ranskassa noin 55eur. Sesonkiaikana hinnat on tietenkin kalliimmat.
  Ketä kiinnostaa tässä linkki: http://www.dbautozug.de
  Lasse

  #153189

  Varmasti varteenotettava vaihtoehto eikä kovin kalliskaan.
  Laskeskelin reitin Travemunde-Bremen-Osnabruck-Utrecht-Ghent-Pariisi-Salbris ja sain suorimman reitin pituudeksi 1172 km. Silloin ei tutustuta em. kaupunkeihin, mutta tällä vaihtoehdolla voit ajaa kutosella helpostikin mailmankokouspaikalle 2.ssa päivässä. Paluumatkallahan voi tutustua Bretagneen, Pariisin parkkiongelmiin tai muihin mielenkiintoisiin paikkoihin.

  #153190

  Taisi olla toinen tai kolmas päivä Mostista paluun jälkeen kun aloimme jo suunnittelemaan Salbriksen matkaa. Vaihtoehtona oli nimenomaan meno autojunalla Hampurista Avignoniin. Ennen kokousta voisi kierrellä hieman välimeren rantaa ja eteläranskaa. Tälläkeinoin saisi hieman säästettyä itseään ja kalustoa eikä hinnatkaan tunnu ainakaan vielä pahoilta.

  Toivottavasti Salbriksessa nähdään,

  Rauno

  #153191

  Eiköhän siellä nähdä sitten 2.n vuoden kuluttua. Ainakin ilmoittautumismaksut on jo maksettu. Jaksaisikohan sitä junassa olla istumalepopaikalla noin kauaa paikoillaan. Kyllä veri vetää maantielle.

  #153192

  Tunteeko joku muita toimivia ratkaisuja kuin tuon DB:n? Näyttää ikävästi lähdöt olevan vain pe ja ke ja kumpikaan päivä ei osu aikatauluihin.

  Espoo-Ke-Su
  [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.