• Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 5 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 2.4.2022 at 10:52 Jasu toimesta.
Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #267104
  Lasse
  Osallistuja

  Moro !!
  Ainutlaatuinen toimeksianto.
  Myydään hyvään kotiin pitovaikeuksien takia (ei saa edes tankata rauhassa, kun joku on kärttämässä ostaa ja kertomassa tariniota miten koleegallakin oli tällänen…) lähes ajamaton suomi-auto paku.
  Harvinainen 1979 malli, isolla kopilla ja ami-superin rungolla ja koneella (tehtaan erikoismalli ja Korpparin salaa diplomaatille maahantuoma yksilö) Ollut diplomaatin vaimon kauppakassina, säilytetty lämpimässä autotallissa ja ajettu vain Munkkiniemen ja Stockan väliä kuivissa kesäkeleissä, erittäin vähän kilometrejä (niin vähän etten kehtaa edes sanoa) Kuitenkin huollettu säännöllisesti Rekaralla luotto diploomi Citikka-asentaja toimesta (kaikki huoltotositteet tallessa). Väri metallihohto GS:n vihreä, penkit tyylikkäät verte 1. Avril-kuosilla ja värillä. Todellinen suomi-pakujen helmi ja harvinaisuus, Helgelläkin on vain aavistus tästä yksilöstä. Olen saanut myyntitoimeksiannon kolleegani serkun kautta, joka tuntee omistaja-diplomaattiperheen ja luottamuksellisuuden ja yksityisyyden takaamiseksi (katso em. kohta pitovaikeuksista) myynti- ja koeajotilaisuus tänään Rekaran toimipisteessä, REKARA-HUOLTO OY, Sahaajankatu 31, 00880 Helsinki (herttoniemi) klo 16. Valitettavasti emme voi vastata puhelintieduisteluihin. Yv:nä esitettyihin asiallisiin kyselyihin vastataan.
  Terveisin Lasse

  #267125
  Hannu Hurme
  Osallistuja

  Kannattaa ajaa tolle huoltsikalle missä ostajat odottaa.

  Hausjärvi / Hy-Ri

  #267127
  eppu-pekka
  Osallistuja

  Moro.
  Oikein kiinostava ”kuljin”.Ollaan vaan täällä korona rajan pohjoispuolella,olisin tullu katsomaan paikalle,ja ymmärrän ettei moinen laite ole ”nettiauton” 4000 kokeilu?
  Olis mukava jos sais jotain kuvia laiteesta.asutaan tampereella.itellä.näitä laiteita yli 30v.

  #267133
  kojootti
  Osallistuja

  Ja nähtävissä vain Huhtikuun ensimmäinen päivä. Pitipäs sattua.

  #267167
  Jasu
  Osallistuja

  Miten mulla on mielikuva että tätä yksilöä olisi tarjottu jonakin aiempanakin keväänä, huhtikuun alussa? Voin olla väärässäkin, mutta jonkinlaisen muistikuvan herättää tuo ilmoitus..?

  #278271
  Lasse
  Osallistuja

  Moro !!
  Kuulin huhua että tämä paku olis taas tänään myynnissä.
  Lasse

  #278276
  eppu-pekka
  Osallistuja

  Aprilliä,syö silliä ja jne.Meni 1-0.Hyvä lasse

  #278277
  Jasu
  Osallistuja

  -77 ja etenkin Aca:n korissa kiinnostaisi itseäni. Harmi vaan kun semmoisia ei tarjolla ole, edes 1.4. päivänä…

  Kun juoni tästä on jo perattu, niin pakko kyllä myöntää että nopeasti lukien tuo tarina menee sujuvasti läpi. Ja sittenkin, kun älyää, niin hymyilyttää ihan ääneen..!

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.