Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat 2cv tavaran rompetori ja muutakin 10-11.6.2006 Hollolassa

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #122621

  Täten kutsutaan harrastajat penkomaan 2cv läjää, jonka sain käsiini vanhalta harrastajalta, joka lopetti niiden ylläpidon säilytettyään niitä liki 30 vuotta. Hinnat varmasti sopivia, osien sopivuudesta ja malleista en tiedä mitään, koska en ole 2cv asiantuntija ollenkaan, mutta kaikkea osaa löytyy,moottoria,kampia,mäntiä, akseleita, kynkkiä,vaihdelootia,kaikkea on, peltiosia joitain, melkein kaikki tekniikka osaa ja hyvää ja puhdasta osaa, jotka kaikki pesty ja huolella säilytetty.
  Myytävänä myös muita citroen autoja,liikkuvia ja liikkumattomia, sekä niiden osia ja paljon,mm.bx,cx,ds, gsa lähinnä käytettyä,mutta ehjää,ovia koneita myös uutta osaa laatikoittain.
  Paikalla on myös makkaranmyyntiä,paistoa,kahvia ja pullaa myydään,hinnat sopivia.
  ajo-ohje Manun tontille:
  Helsingistä päin: Nouse Lahden ramppiin,käänny Hollolaan vasemmalle,aja vanhan h:gin tien yli kohti hollolaa,käänny ennen tien yli menevää siltaa Nostava-Herrala suuntaan,aja 7km,käänny vesalaan päin oikealle, sillan alta mäen päälle ja oikealle pennasentielle,50m ja oikealle Naavapolulle ja perille asti,siellä ne on.
  Tampereelta päin: Ekat liikennevalot ennen Lahtea,kääntyy Riihimäelle päin,ajaa 500m, kääntyy vasemmalle Hakosilta 5km,ajaa soratietä,nousee iso mäki,alkaa asvaltti ennen siltaa ja kääntyy vas.pennasentielle,50m ja oikealle naavapolku ja sen perille. Sitikoita pihassa.
  Levittäkääpä sanaa.
  Tervetuloa
  Jos ongelmia löytämisessä,soita 041-4403295
  pahus,hellu on samana ajanjaksona,mutta jotka ei mene sinne,niin sitten tänne varaosien hankintaan.

  #135779

  Löytyykö kutosen TOIMIVAA konetta + lootaa? Mitä maksaa? Entäs nelkkuun käypäisiä (vai käykö ne kaikki?) jousipönttöhärveliä?

  #135780

  no tuota noin,kun en tiedä,en ole asijantuntija, tarttis ite katella ja pähkäillä,oisko käypä ja toimiva,tänne vaan katsomaan ja penkomaan.

  #135781

  niin,kyselit jousipönttösiä, niitä ei muistaakseni läjässä ollut,muuta kyllä,mutta peltiosia vähän.

  #135782

  Hei!

  Onko tarjolla isompiakin osia, kuten runkoja, ja koreja jne, vai ainoastaan pienempään tilaan mahtuvaa tavaraa?

  #135783

  pienempää, mutta sitäkin enemmän ja viikonlopun asiantuntijoiden ansiosta ovat 12 kaakkisen vanhuksen osia iso osa, paljon meni, mutta paljon jäi hyvää tavaraa vielä, kiitokset muuten kaikille paikalla käyneille,oli kiva tutustua entisten tuttujen lisäksi ihan uusiin harrastajiin. Ollaan me mukavaa väkeä. Nyt on ongelmana tuo tavarapaljous, joka pitäisi hyvin säilyttää tulevaisuudessa, eli tarttisivat sisätilaa,etteivät pilaannu, olisko jollakulla halua ostaa loput tavarat rönttihintaan pois kuleksimasta???? Helgeeee……kiinnostusta….jos on soittele 041-4403295, kuka tahansa saa ostaa nämä pois.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.