Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #270521
  AU52
  Osallistuja

  Katselin tulevia lämpötiloja ja tuli mieleen että kuun lopussa olisi hienoa tehdä joku talviajojuttu. Löytyisikö jostain hyvää paikkaa tai kohdetta tällaiseen? Olisiko kiinnostusta lähteä talviajelulle nyt kun on lunta ja pakkastakin olemassa? Niin ja tämä vain 2CV:llä.

  #270529
  jpr651
  Osallistuja

  Ajattelitko päivän reissua ja yöksi omaan sänkyy?
  Pitäisi saada talvikumit lainaksi, niin Herlevillä voisi lähteä.

  Jukka Prinkkilä, HyRi.

  #270531
  Jasu
  Osallistuja

  Entäs Dyanet? Tiukka rajaus ”vain 2CV:llä”..?

  Joo, kieli poskessa näissä asioissa…

  IMG_2509

  Nimim. ”just kaivoin tuon lumen alta, ja ajelin ovi edellä tallin eteen”

  Liitteet:
  #270537
  Mika Koivunen
  Avainmestari

  Voisiko yhdistää pillkikisassa pyörinyt pilkkikisan järjestäminen jossakin Turun seudulla. Voi olla aika kaukana, mutta kannattaahan sitö ajella jos liikenteeseen ottaa ja kelit sallii.

  Yöpymistapahtuma taitaisi rikkoa kokoontumissääntöjä?

  #270543
  Mikko Räsänen
  Osallistuja

  Joo hyvä idea, mukana ollaan jollei työvuorolle osu.

  Mikko

  #270557
  hasselros
  Osallistuja

  Jos tilaamani talviajohyväksytyt renkaat (all-season) saapuvat ajoissa ja saan ne laitettua alle, olen mukana. Tilasin tuolta ja hinnaksi tuli € 156 alvineen ja rahtineen. Koko on 135/80-15.
  https://www.rehvidpluss.com/ENG/rehvid/soiduautod/Maxxis/Lamell/135/70/15/-/-/-/1/20/grid

  EDIT: Tulihan ne, ainakin puolet. Se on kumma kun rahdissa usein erottuu saman rahtinumeron alla kulkevista paketeista osa. Huomenna nähdään lähtivätkö renkaat maailmalle, vai löysivätkö Vantaalta Lepsämälle.

  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten hasselros.
  • Tätä vastausta muokkasi 1 vuosi, 8 kuukautta sitten hasselros.
  #270580
  kari80
  Osallistuja

  ..olisko Mannen renkaat kuitenkin 135/70 15..menohaluja olis Joutsassa..ja oikeaan talviajeluun on jälleen Hollantilaisilla suunnitteilla 2022..
  https://www.facebook.com/events/508287093483015/

  #270843
  hantta
  Osallistuja

  Minulla jouten kaksi sarjaa talvikumia levypyörillä. Saa lainaksi tai omaksi. Michelin on merkki ja nastoilla varustettuja ovat he.

  Hantta
  0400179345

  Hannu Keinänen

  #270845
  kari80
  Osallistuja

  Joutsan ratakeskus Su 28.02 klo 10:00 alkaen..ACry Talviratapäivä..

  #270847
  kari80
  Osallistuja
  #270861
  hasselros
  Osallistuja

  Mannen renkaiden kyljissä, sekä laskussa lukee 135/80R15 Maxxis AP2 ja lumihiutaleleella varustettu vuorikuva. Hintaa niille tuli € 32,63/kpl, rahteineen. Huomenna ovat laitettu alle. Kolme rengasta sain nostettua vanteelle Teboilin kompuralla, neljänteen tarvitsin 15 euron apua rengasliikkeestä.

  #270882
  AU52
  Osallistuja

  Nykyiset säännökset kieltävät kokoontumiset ja näin ollen yöpymiset on kait pois kuvioista. Näin ollen jäisi jäljelle pelkkä päiväkohtainen ajelu.
  Kun mainitsin vain 2CV:t, niin tietenkin mukaan sopii niin Dyanet, Meharit, Amit, pakut kuin Acatkin, mutta ei caminat eikä muut nykyvempaimet.
  Nyt kelit menivät taas lämpöiselle ja lumetkin taitavat uhkaavasti huveta. Toivottavasti tulisi pakkasta ja paljon lunta, tällöin olisi jotain extreemiä tarjolla. Mietin jopa kaminatelttayöpymistä, mutta nykyolot sen estävät.
  Kun kerta kiinnostusta löytyy, niin seuraavaksi pitäisi löytää sopiva lenkki ajelulle ja sopiva aika, taitanee siirtyä ensi kuun puolelle.

  #270897
  Mikko Räsänen
  Osallistuja

  Olisko Iso Melkutin Lopen räyskälässä sopiva päätepiste. Siä ois laavu ja notski paikka.

  Räyskälän kirkasvetisen Iso-Melkuttimen kierto on yksi kesän komeimmista patikointireiteistä

  Mikko

  #270900
  Jasu
  Osallistuja

  Meinasi siirtyä mahdollinen talviajelu työlään kautta mahdottomaksi…

  Tankattu on viimeksi kesällä. On siis vähän vanhaa kesäspeksin bensaa se vähä mitä muutama litra vielä tankista löytyy. Varmaan vettäkin kondensoitunena seassa. Tähän mennessä tuommosen pensan kanssa nämä romut on lähteneet käyntiin bräkleenillä, sitä siis sumutellen ilmanputsarin sisälle, kuten niin monesti ennenkin, akun ollessa buusterissa lisäks. Hienosti pyörittää, ei vaan lupaile, lisää bräkleeniä putsariin ja syttyyhän se lopulta. Siis kun ampuu takaisin liekkiä, eli sinne ilmanputsariin, jossa sitä bräkleeniä on höyrystymässä…

  Ja joo, ampui sitten muovisen putsarin pohjan päreiksi, levittäen sinne kertyneen bräkleenin koneen päälle, ja niinhän siinä sit olikin komiat tulet pannuhuoneessa. Sammutin yläkerrassa, sammutuspeite tallin ovessa, lumentyönnin vieressä eli sillä muutama lapiollinen lunta liekkeihin. Sammuihan se lopulta…

  Siitä seuraavaksi sitten sisätilan lämppärillä sulatellen loput lumet pois, ja pelonsekaisin tuntein tarkastelemaan vahingot. Tähän mennessä löytynyt vain räjähtänyt putsari ja palanut suodatinelementti, muuten tuntuisi säilyneen ilman vahinkoja. Ei edes pahviset ilmatöttöröputket syttyneet. Niin, ja lähti käyntiinkin kun kokeilin, ja käy niin hyvin kuin sillä vanhalla pensalla suostuu käymään…

  Aina ei näköjään onnistu, käyntiinlaitossa tai edes kulkimen polttamisessa…

  #270911
  Mika Koivunen
  Avainmestari

  Meinasi siirtyä mahdollinen talviajelu työlään kautta mahdottomaksi…

  Mä ajattelin kokeilla tuohon uuteen työn alla olevaan moottoriin tuota Burtonin uutuustuotetta helpottamaan sesisotuksen jälkeisiä käynnistyksiä. Meinaan tuota käsipumpulla varustettua polttoainepumppua.

  Polttoainepumppu, käsipumpulla, Citroën 2CV6, Dyane, Visa ja Mehari

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 28)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.