Ilmaista mainostilaa jaoksille – muistaa hyödyntää etusi!

Tiedote Killan jaosporvareille ja muille Kiltatapahtumien järjestäjille

Kotisivujemme valikon yläpuolella olevassa palkissa on mainostila, joka on kaikkien jaoksien käytössä. Mainostamalla tässä esimerkiksi omaa Kilta-tapahtumaasi saat mukavasti lisää näkyvyyttä tapahtumallesi. Nyytisilmoitus on kaiken A ja O, mutta Nyytisten anti ahmitaan usein hetkessä, jonka jälkeen lehti menee hyllyyn tai lehtipinoon. Mainos muistuttaa tapahtumastasi jaa lukijan etsimään Nyytisen uudestaan käsiinsä.

Kuinka saat mainoksen näkyviin?

Mainoksen näkyviin saaminen on helppoa. Aloita kirjoittamalla uutinen tapahtumastasi tarinan muotoon. Mainos on linkki tapahtumastasi kertovalle sivulle, joten mainosta ei voi saada, mikäli ei ole jotakin kohdetta mihin mainoksen linkki ohjataan. Linkki voidaan ohjata myös jaoksen omille sivuille, niillä jaoksilla jolla sellaiset on käytössä. Mainospaikkoja on viisi ja niissä pyritään näyttämään viisi seuraavaa tapahtumaa Nyytisten tapahtumakalenterin tapahtumista.

Toimi siis näin:

  1. Kirjoita sopiva buffijuttu tapahtumastasi ja etsi jokin tapahtumaasi sopiva artikkelikuva. Uutinen tulee olla siis tekstinä ja kuva erikseen. Emme julkaise pelkkää mainoskuvaa, koska se laskee Google arvostustamme. Lähetä teksti ja kuva osoitteella webmaster@2cv.fi. Kuvia saa toki olla useampia, mutta kuitenkin vähintään yksi.
  2. Mainosbanneria varten tarvitsemme haluamasi taustakuvan ja otsikkotekstin. Teemme bannerin tapahtumaasi ilmaiseksi, mikäli kohta yksi on suoritettuna. Mainosbannerin voit halutessasi tehdä myös itse, bannerin koko 728 x 90 pikseliä. Banneriin ei kannata mahduttaa kuin tapahtuman nimi ja ehkä päivämäärä, koska siitä tulee muutoin helposti vaikea lukuinen. Lähetä mainoksen taustakuva ja teksti osoitteella webmaster@2cv.fi.
  3. Siinä kaikki! Mainoksesi alkaa automaagisesti näkyä sarjan viimeisenä ja siirtyy pikkuhiljaa ensimmäiseksi, kun muut aiemmat tapahtumat ovat menneet.