Hy-Ri uusilla tuulilla kohti vuotta 2018

Hy-Rin vuotuiskokous

Hy-Rin vuotuiskokous pidettiin Riihimäellä pullan ja kahvin merkeissä Ullan Pakarissa. Virkamiehistössä muutokset olivat vähäisiä, vain Hupimestari muuttui, Hupihommista huolehtii nyt Jukka Prinkkilä. JP:n jatkaa Mikko Räsänen, kirstuna Mika Koivunen ja jakarina Hannu Hurme.

Vuoden 2018 toimintasuunnitelmasta löytyy monelle kiintoisaa tapahtumaa ja jossa Kiltakansalla on mahdollisuus treffailla ja puuhailla. Tässä suunnitteilla olevat tapahtumat aikajärjestyksessä.

Maaliskuussa autamme raatia kevätkokouksen järjestämisessä, tapahtumasta lisää Nyytisessä 1/2018.

Seuraavana vuorossa on korjaustapahtuma, jonka aiheena on “Sätkän ohjauksen kunnostus”. Ajankohdaksi on alustavasti valittu 14.4.2018, joka vahvistuu kun olemme saaneet koulutukseen tarvittavat tilat varattua.

Ensi vuonna kannattaa kulkimet ottaa liikenteeseen jo hieman ennen vappua, sillä sunnuntaina 29.4.2018 on tiukkaakin tiukempi “Mika Salon Valikko-ST”, lähtöpaikkana Riihimäen ABC. Eli kaivetaan “naftaliinista” vanha ST-ajo kilpailu. Tapahtuman suojelijana lähes kaikkien tuntema autourheilija Mika Salo.

Heti perään on vuorossa taas kaikille Etelä-Suomen jaosten väelle suunnattu Vappuajelu brunsseineen. Vappuajelun kohteena on on Lohjan kaupunki ja tutkimme mitä mielenkiintoista sieltä löydämme. Tästäkin lisää Nyytisistä.

Kesän tiistaikahvittelut pyrimme aikaisempaan tapaan järjestämään viikoittain vaihtuvissa kohteissa, joista ilmoittelemme Killan kotisivuilla. Näihin tiistaitapaamisiin on kaikki Kiltalaiset tervetulleita yli jaosrajojen. Otamme myös mielellämme kutsuja vastaan lähialueen jaoksiin, jos meidät vieraaksi haluatte.

Kesän kohokohtana heinäkuussa järjestämme kolmannen kerran ajelutyyppisen tapahtuman nimeltä “Raid 24 Roses”. Tällä kertaa suuntaamme kohti Gotlantia. Ilmoittautumisia on tähän mennessä tullut 20 autokuntaa. Ruusujen saaren tapahtumasta lisää raidin omilla sivuilla. Tapahtuman sisämajoitustilat “loppuunmyytiin” 25 tunnissa, mutta teltalla mahtuu vielä mukaan. Yritämme lähiaikoina myös hieman uudelleen järjestää majoitustiloja, jos saisimme vielä muutaman henkilön katon alle majoitukseen.

Kuvat: Veiko Hellakivi

Hy-Rin vuotuiskokous