Arkiston aarteita – Nyytiset 4/1977

Nyytiset 4/1977

Arkistojen aarteista löytyy nyt tämä Nyytiset lehden numero neljä vuodelta 1977. Lehdessä Ari Kauppinen haluaa ostaa pakun, onkohan saanut jo? Oltermanni Kimmo Jyräs on kirjoitti pääkirjoituksessaan sätkätervehdyksestä, Lehdestä löytyy myös vakuutustavaratalon mainos, minkä?

Mahdollisuus oli tilata myös Kilta paita, muistatko miten eroaa  nykyisestä? Tietoa löytyy myös Sveitsin maailmankokouksesta, kohtahan tuo on taas ajankohtainen. Uudessakaupungissa on eri jaosporvari kuin tänään, muistatko kuka? Jyväskylän jaos ajelutti Haukkalan lapsia.

Kuka voitti pääkaupungin pujottelun ja mistä jaoksesta?Hellurallissa oli 95 osanottajaa, kuka nykyisistä raatilaisista oli mukana kisassa? Korpivaara toivotti sateetonta 2cv kesää, muistatko kuinka kävi? Kis, kis, kulkukis ja kippurahäntää, huomenna mennään Lappeenrantaan, mutta mitä mentiin tekemään?

St. Andreen järjesti Hämeenlinna ja ? Raumalla ajettiin rallia! Eräs jaos järjesti valokuvakisan, mikä se oli? Loppupuolella on juttu Fredin meetingistä Hollannissa, mutta kuka sen kirjoitti?

Monta kysymystä, joihin kaikkiin vastaus löytyy lukemalla ko. lehti arkistosta.