Finnlines kuljettaa Raid 24 Roses matkalaiset

Pitkän pohdinnan ja hintavertailun jälkeen olemme päätyneet että Finnlines saa raidilaiset kuljetettavakseen. Hintaerot Vikinglinen ja Finnlines välillä olivat hyvin pienet, kun taas Tallink-Silja selvästi kallein.

Finnlinesiin päädyimme osittain sen vuoksi, että matkan hintaan sisältyy illallinen ja aamiainen ja näin olen kokonaisuus on edullisempi. Onhan suomalaisten pääelinkeino kuitenkin syöminen. Etu on melko suuri, koska laivojen normaalit ateriahinnat ei ole aivan halvimmasta päästä.

Finnlines lähtee Naantalista ja kulkee Långnäsin kautta Ruotsin Kapellskäriin. Molemmat satamat ovat mukavia vähäisen liikenteensä vuoksi. Gotlannin lauttayhtiö Destination Gotland ei ole vielä julkaisussut ensikesän aikatauluaan ja hinnoitteluaan. Aikataulu on kerrottu ilmestyvän nyt tammikuussa. Heidän aikataukujen vahvistuttua, voimme tarpeen mukaan vaihtaa menomatkan sataman Nynäshamniin, mikäli aikataulu Finnlines aiheuttaman hieman pidemmän ajomatkan vuoksi tulisi liian tiukaksi. Tuosta myöhemmin lisää, kun aikataulu on saatavilla.

Mikäli päädyit suoraan tälle sivulle lue myös muut Raid 24 Roses artikkelit alla olevista linkeistä.