2CV Talvikisat 2018 tarinaa ja kuvia

Tervehdys!

Hämeenlinnan ja Lahden jaosten yhteistuumin järjestämään 2CV Talvikisaan 2018 kokoontui kipakasta pakkasesta huolimatta 20 henkeä Lomakeidas Jokikumpuun Hollolaan.

 

Välineistöä

Aurinkoinen sää hemmotteli niin osanottajia kuin katsojiakin, joten väki viihtyi ulkona varsin hyvin.

XLV 2CV SM-hiihdot koostuivat ampumaosuudesta, jossa ilmanpainetoimisella pössykällä sihdattiin ratamestarin omin käsin laatimaan osumastaputoavaantaulumysteerioon, jälleen kerran Kossu esitteli näin lähes yli-inhimillisiä teknillis-tieteellisiä taitojaan, vieläpä vaivojaan säästelemättä!

Virallinen taulu…

 

…ja tekijänsä

 

Tarkkaa on..

Ammunta eikun ampumissuorituksen jälkeen päästettiin kilvoittelijat kiertämään kisalenkki hiihtimin tahi muilla talvikeliin soveltuvilla välineillä. Välineistö oli hyvinkin kirjavaa, näillä oltaisiin pärjätty hyvin paksummassakin hangessa.

Pärjäisi kovemmassakin paikassa, näillä..

 

Starttia

Hiihtolenkki oli laadittu varsin haastavaksi, loppunousu oli kuin Tour de Ski:stä konsanaan. Jääköön ikuiseksi arvoitukseksi, kuinka moni joutui turvautumaan astmapiippuun tahi huulivoiteisiin. Mutta yhtäkaikki, jokainen selvisi lenkin kunnialla maaliin.

Maaliin..

 

..sisulla..

 

..välineongelmista huolimatta!

 

Lahjomaton ajanottovälineistö

XL Mäkikotka-osuuteen osallistui yllättävän moni uskalias, ja nähtiinpä perinteiseen tapaan myös mäkiennätys, joka taisi hipoa 40 metriä. Tyyli oli tänäkin vuonna vapaa eikä siitä huolimatta paikalla ollut ensiaputaitoinen väki joutunut tositoimiin.

Tiukka ponnistus

…runsaslukuisen yleisön kannustaessa aalloin..

Lopuksi kierreltiin kisalenkki jalkaisin visailukierroksena, jossa oli (osin tahatontakin) jäynää ja monenmoista kiperää kysymystä. Ei ollut helppo, ei. Mutta niin vain wiisaimmat saatiin eroteltua joukosta.

Kisat käyty

Tuloslaskentaa odotellessa syötiin Jokikummun isäntäväen laatima lohikeittolounas, joka lähes suli suussa, hyvin pitkälti. Ja päälle juotiin jälkiruokakaffet. Ennen kisapäivän tulosten julkistusta pidettiin hiljainen hetki poisnukkuneen kiltaveli Heikki Bitterin muistolle.

Tulosluettelo julkaistaan seuraavassa Nyytisissä.

Hämeenlinnan ja Lahden jaokset haluavat vielä julkituoda suuret kiitokset kaikille kisaan ja päivään osallistuneille kiltalaisille!