Telttamotskari 2/18

KUTSU Pohojammaan jaoksen syyskokoukseen ja pikkujouluun

Tervetuloa jaoksemme syyskokoukseen sekä pikkujouluun lauantaina 24.11. Hotelli-Ravintola Almaan, Ruukintie 4, Seinäjoki. Aloitamme klo.18.00 kokouksella ja sen jälkeen vietämme pikkujoulua hyvän ruoan merkeissä. Syyskokouksessa valitaan virkamiehistö vuodelle 2019, ainakin Jp ja sihteeri ovat haussa.

Jouluruoka seisovasta pöydästä on 49 €/hlö.

Ilmoittautumiset sihteerisiljalle viimeistään 16.11. sähköpostilla swartio@icloud.com tai puhelimella/tekstiviestillä 040 592 9099

POHOJANMAAN JAOKSESSA TAPAHTUNUTTA:

Kulkimien korjausilta Automecassa 11.4.2018

Varma kevään merkki on korjaus-iltamme, joka tänäkin vuonna osui päivälle 11.4. Paikkana tietysti Automeca. Paikalla oli muutamia innokaita sätkäilijöitä, enemmänkin olisi mahtunut mukaan. Apua tarjottiin ja saatiin, ja kulkimet kunnostuivat kauden rientoja varten.

Kahvitkin juotiin, kuten tapana on ollut. Kiitos isäntäväki tilojen lainasta ja tarjoilusta!

Vapunviettoa 1.5.2018

Vappupäivänä kokoonnuimme Seinäjoella ”Anttilan” parkkipaikalla klo.10.45. ja matkaa lähdimme tasan 11.00. Kierettyämme keskustaa muutaman kierroksen vapunviettäjien iloksi, jatkoimme kevätkokouseen ja kahvitteluun Kriikun Myllylle Ylistaron keskustaan. Paikka oli kaunis, keväisen vuolaana virtaavan Kyrönjoen rannalla.

Rakkautta Syrämmaalla 14.-16.9.2018

Pohon syksyn tapahtuma Rakkautta Syrämmaalla pidettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta syyskuun puolessa välissä. Lähetinkin ”Säidenhaltijalle” monta pyyntöä kauniista syksysäästä. Melkein se toteutuikin lukuunottamatta lauantain aamupäivän sadetta. Lämpötila pysyi kuitenkin onneksi plussalla.

Tapahtumasta lisää Nyytisissä

Möötti ja syyskokous 12.-14.10.2018 Hyvinkään Sveitsissä

Rättäri täytti pyöreät 70 vuotta 7. lokakuuta, ja sen kunniaksi vietettiin Juhlamöötti, melkein ulkomailla, Hyvinkään Sveitsissä. 84 kuljinta osallistui juhlakulkueeseen upeassa, lämpimässä säässä.

Neule rättärin päällä

Komean peiton ovat ”Killan naiset” Matroona Pian johdolla valmistaneet! ISO HAA heille!

TULOSSA OLEVAA

JP kokous/ Talviristeily helmikuussa 2019

Toivotan kaikille mukavaa syksyä ja talvea!

Muistakaa ilmoittautua syyskokoukseen/pikkujouluun ajoissa!