Talviristeilylle Viking Gracella

Tervetuloa perinteiseen Talviristeilyyn 3.2.2024.

Talviristeily alkaa Turusta Tukholmaan lauantai iltana 3.2. Viking Grace aluksella. Tule sinäkin mukaan viettämään talvista viikonloppua tuttujen kiltakavereiden kanssa. Luvassa rentoa menoa ja leikkimielinen kisa, sekä maittavia monipuolisia ruokia ja juomia.

Jokainen varaa matkansa itse, varaus sujuu suoraan tästä linkistä.

linkistä https://www.vikingline.fi/varaa-heti/. Risteilyilmoitus löytyy myös Killan nettisivuilta. Jos haluat kahlata Viikkarin sivuilla koko matkan, niin aloita varustamon alkusivulta.

Viking Line asiakaspalvelun puhelin on 0600 41577 (2,01 €/puhelu + pvm)
Matkan peruutus puh. 09 123 574
Avoinna ma–pe klo 8.00–20.00 ja la–su klo 9.00–17.00 sekä arkipyhinä.

Jos otat varauksen yhteydessä paluumatkalle 4.2. buffet lounaan, valitse kattaus klo 13:30 Ruotsin aikaa (14:30 Suomen aikaa). Näin pääse yhteiseen ruokailuun muiden kiltalaisten kanssa.

Ilmoita varausnumerosi Jukalle sähköpostilla alakoskijukka@gmail.com, ja lisäksi henkilöt, joiden matkan varasit. Myös puhelinnumerosi on tarpeen mahdollista viestintää varten, sekä valitsitko yhteisen buffet lounaan ja kuinka monelle hengelle. Silloin tiedämme varata lounaalle riittävästi vierekkäisiä pöytiä, varausnumeron helpottaessa asiakaspalvelijaa pöytien varauksessa.

Risteilyn menomatkalla 3.2. on Flame Jazz -niminen usean orkesterin ohjelman, paluumatkalla 4.2.
Souvarit.

Tästä linkistä löytyy faktaa Grace aluksesta.

TERVETULOA!