Talourellisuusajot 26.9.2020

Taas on tullut se vuodenaika, jolloin Tampereen jaos perinteisesti järjestää nämä Talourellisuusajot. Lähtö- ja maalipaikka on, nyt jo toistamiseen Lempäälän keskustassa. Jälleen ajellaan nuukailemalla noin 100 km reitti mahdollisimman pienellä määrällä tuota menovettä. Reittiä on vähän viimevuodeltakin uusittu. Ehkä suurin muutos on se, että iso osa matkasta ajetaankin toiseen suuntaan kuin aiemmin. Ennen lähtöä jokainen ajoneuvo tankataan omatoimisesti piripintaan kunkin omalla kustannuksella. Ensimmäiset lähtijät starttaavat reitille klo 13.00. Maalin tultua suoritetaan uusintatankkaus järjestäjän toimesta. Näin löydetään tämän vuoden vähimmällä litramäärällä ajellut voittaja.

Useat tämän vuoden tapahtumista on jouduttu perumaan, mutta näitä kisoja ei tarvi perua. Kiltalaisethan kisailevat omalla kulkimellaan ja ilmoittautumiset ja muu kommunikaatio voidaan hyvinkin suorittaa reiluja turvavälejä noudattaen. Voittajaa ei valita etukäteen vaan mestari löytyy vain tulemalla mukaan ja ajelemaan Pirkanmaan syksyisille teille. Tervetuloa!

Lähtö- ja maalipaikka: Mantunkulman Neste. Manttaalintie 2. 37500 Lempäälä Osanottomaksu 10€ / kuljin, sisältäen reitillä kulutetun menoveden.