Suuri Vappuajelu 2020

Photo by Hybrid on Unsplash

SUURI VAPPUAJELU
ON PERUTTU!

Korona tilanteesta johtuen Suuri Vappuajelu on peruttu, vappulounaalle suunniteltu vanajanlinna on myös sulkenut ovensa toukokuun loppuun saakka.

Tämän vuoden Suuren Vappuajelun kuviot alkaa olla selvillä. Tämän artikkelin lukemalla on ajelun kuviot sinunkin tiedossasi!

Ajelu starttaa Aulangon Tornikahvilan parkkipaikalta Vapunpäivänä 1.5.2020 klo 10.30. Paikalle kannattaa tulla jo aiemmin, sillä Tornikahvila on avoinna ja kahvilassa on mahdollista nauttia kahvit ja halutessaan tutustua myös itse torniin.

Ajelun teemana on puut. Ajelun aikana pääset tutustumaan monnlaisiin puihin, monessa eri paikassa Hämeenlinnan ympäristössä. Ajelun pituus on noin 30 kilometriä. Ajeluun sisältyy useita lyhyitä pysähdyksiä ja myös hitusen ulkoliikuntaa. Yksi kohde on hankala liikuntarajoitteisille.

Ajelu päättyy halki isojen nurmikenttien Vanajanlinnaan, jossa nautimme Vappulounaan perinteiseen Suuren Vappuajelun tapaan (noin klo 13-14). Ajeluun voi osallistua myös ilman ruokailua. Ajelu on avoin kaikille Suomen 2CV-Killan jäsenille ja heidän matkassa oleville ystävilleen.

Vappulounaan menu

Alkumalja, Linnan kuohuviini
*
Kolmen juuston salaattia -rakuunaöljyä
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Kasvis cous-coussalaattia
Sillijäädykettä ja uudet perunat
Seesam lohta ja avokadoa
Bresaolaa ja sienikastiketta
Paahdettua kukkakaalia ja myskikurpitsaa
Latva-artisokka focaccio
*
Lammaspyörykät -tomaatti-basilikakastiketta
Sitrus Kananpoikaa -romesco kastiketta
*
Minimunkit
Mini juustokakkua
Tippaleivät
Svinhufvud versio 20

Menun hinta 43 eur / hlö. Lapset 4-11v 22 eur ja alle 4v veloituksetta. Ilmoittautuminen päättyy 13.4.2020.

Kuva: Vanajanlinna.fi
Kenttiä ei löytynyt.