Rätsä 2/2016 – Mikkelin jaos tiedottaa

Sätkäkevät ja kesä keikkuen tulevi!

Klikkaa kansikuvaa lukeaksesi uusin Rätsä
Klikkaa kansikuvaa lukeaksesi uusin Rätsä

Tammikuussa tutustuttiin Citixin ja Kärkimerkkien uusiin tiloihin, paikalla oli jaoslaisia kahvihuoneen täydeltä. Kiitos Citixin ja Kärkimerkkien väelle. Helmikuun tähti-ilta peruuntui lumisateisen sään vuoksi ja joimme kaffet Nesteellä. Kevätaurinko pilkahteli maaliskuun alun pilkki- ja ulkoilupäivänä ja vieraita Lappeenrannasta ja Kouvolastakin olimme saaneet. Pilkkikisan voitto matkasi Lappeenrantaan yhden kalan tuloksella. Kiitos Ulla ja Vote vieraanvaraisuudestanne!!

Ensiviikolla (ke 27.04.) huollellaan sätkiä vappuajelukuntoon huoltoillassa Citixillä. Samassa yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua ja koeajaa uusia Citikoita ja Pösöjä Kärkimerkkien puolella.

Perinteinen vappuajelu avaa virallisesti uuden sätkäilykauden ja tälläkertaa ajellaan Suomenniemen maisematornille vappu pik-nikille.

Helluralli vietetään jälleen Puumalan Lintusalossa ja tänä vuonna Raadin järjestämä Isämestarinralli on osa Hellurallin ohjelmaa. Osallistujia saataneen edellisvuosia suurempi määrä Isämestarinrallin houkuttelemana.

Ainakin Mikkelin katukuvassa on jo sätkiä liikkeellä ja muutama kevätkunnostus on menossa, hyvä niin. Tervetuloa mukaan jaoksen tapahtumiin!!

JP Lasse