RALLYE LE MANSE 2024

Vietetään juhannuksena 21.-23.6.

Tervetuloa Juhannuksen viettoon  2CV-henkisesti Virroille Pukkilaan, kauniin Ruuhijärven rannalle!

Pukkila on Parasta Lapsille ry:n omistama leirikeskus. Sieltä löytyy mm. iso grillikota, kokonaan uudistettu sauna, uusi terassialue ja iso telttailualue. Myös kanootteja, veneitä, pienoisgolf ja SUP-lautoja on käytettävissä.  Kuvia ym. löytyy: www.lomakeskuspukkila.fi

Tampereen jaos tarjoaa kahvia, muutoin omatoimisesti kukin hoitaa aamupalat ja muut ruokailut.

Rantasaunalta sekä liikuntahallista löytyy hyvin varusteltu keittiö. Siistit sisävessat ja suihkut ovat käytettävissämme.

Juhannuksen ohjelmassa mm:
Maailman ensimmäinen Sitikkahenkinen juhannuskuusi, jonka koristelemiseen saavat kaikki osallistua.      Saunomista, vesihiihtokisat, Rallye Le Manse –kisa pihapiirissä, musisointia, arpajaiset ja tietysti             Näytelmä, jossa yleisön pitää olla tarkkana.
Lapsille omaa ohjelmaa ja aktiiteetteja                                                              

Hinta on 30€/ aikuinen sisältäen aluemaksun pe-su, tulokahvit, saunat, kisa.

Lapset alle 16v /0 €. Mahdollisille päiväkävijöille ei ole kustannuksia. Paitsi mahdollinen saunamaksu 5€/ hlö.   Maksut käteisellä tai MobilePay.

Sisätiloissa on tarjolla lisähintaan 10€/aikuinen koko ajalta siistejä 2- ja 4- hengen huoneita.  Etusija lapsiperheille. Huoneita on rajallinen määrä.

Varaukset huomioidaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Majoitusvaraukset ja lisätietoa, Jp. Rauno Tuomainen puh. 0400-851 489 tai tampere@2cv.fi. 
Ajo-ohjeet:
Tampereelta on matkaa noin 100 km, joko Kurun kautta tietä 65 tai Ruoveden suunnasta tietä 66. Pohjoisen suunnasta toimii samat tiet.
Jos tullaan etelästä valtatietä 66,  käännytään noin 10 km Ruoveden jälkeen vasemmalle kohti Vaskivettä, Pukkilaan on matkaa risteyksestä 12 km.
Vastaavasti Kuruntieltä (65) käännytään Vaskivedeltä Ruoveden suuntaan ja matkaa on noin 10 km.
Tarkka osoite (Google maps) on Pouruntie 1242, VIrrat