PÄIVITYS Pitsiralli 1.-3.7.2022

Lisäinfoa Pitsiralista: Leirintäalueelle voi saapua milloin vain ja majoitus maksetaan alueen infoon – tapahtuma maksetaan teltta-alueella.

Alueella on 5 eri ravintolaa ja niissä jokainen voi ruokailla oman mielensä mukaisesti. Ravintolat ovat auki iltaan. Pitsirallin reitin varrella on monta kauppaa – isoimmat niistä Euran ja Säkylän taajamissa. Rasti 5 sijaitseen Kristallirannan alueella ja Kristallirannassa on mahdollisuus ruokailla noutopöydästä 10€ hintaan. Katso tarkemmat tiedot alueen palveluista Sieravuoren sivuilta.

Perjantai 1.7.

Saapuminen Sieravuoreen
Rannaltaongintakilpailu
Ohjelmaa iltanuotiolla

Lauantai 2.7.

10.00 Pitsiralli starttaa (5 min lähtövälit) Reitti lähtee pohjoiseen Pyhäjärvi myötäpäivään kiertäen. Matkalla poiketaan Köyliön kirkkosaareen ja Kauttuan ruukkiin. Reitin varrella perinteiden mukaisesti haastavia ja vähemmän haastavia rasteja – omia pelastusliivejä ei tänä vuonna tarvita.

16.00 Lasten kilpailu
17-20 Sauna
Yhteinen illanvietto

Sunnuntai 3.7.

10.00 KK-kuppi
13.00 Varovasti kotimatkalle

Sieravuoren Lomakeskus

Tapahtumapaikka tänä vuonna on Sieravuoren lomakeskus Pyhäjärven rannalla. Osoite Sieravuorentie 117, 27650 Eura. Majoittumisen kustannukset viikonlopulta 38€ / autokunta / teltta / pe-su / 1-2h sis. huoltorakennuksen käytön. Sähkölliset paikat 50 € .

Tapahtumamaksu on 10 €/hlö, millä kustannetaan mm. sauna. Sieravuoressa on myös mökkimajoitusta, mutta varausten kanssa kannattaa olla nopea. Varaus tapahtuu itse varaten linkistä:page1image57120192
https://sieravuori.johku.com/fi_FI/search/

Tervetuloa!
Rauman ja Uudenkaupungin jaos