Nyytisten aineiston lähettämiseen uudistetut ohjeet

Nyytisten toimitus ottaa mielellään vastaan artikkeleita, kirjoituksia, piirustuksia
ynnä muuta mielenkiintoista julkaistavaksi Nyytisiin! Tässä uudistuneet ohjeet
materiaalin lähettämiseen toimitukselle:

  • Kaikki Nyytisiin menevä materiaali uuteen sähköpostiosoitteeseen nyytisaineisto@2cv.fi
  • Otsikoi sähköpostisi selkeästi esimerkiksi: ”Nyytisiin juttu: Matkakertomus”
  • Liitä teksti .PDF tai .DOCX muodossa. Esimerkiksi siis Word-ohjelmalla kirjoitettu teksti sopii hyvin. Pääasia, että teksti on liitteenä, eikä kirjoitettuna sähköpostin viestikenttään. Muista kirjoittaa juttusi otsikko tekstiisi!
  • Jos jutussasi on kuvia, liitä ne sähköpostiviestiin ja nimeä jokainen kuva selkeästi, esimerkiksi ”matkakertomus_kuva1”. Jos haluat tietyn kuvan juttusi tiettyyn kohtaan, kirjoita tekstisi joukkoon sulkeissa kuvan nimi. Esimerkki:

Seuraavaksi suuntasimme vuoristoon, josta näkymät olivat upeita!
(matkakertomus_kuva1)
Yövyimme kuvassa näkyvässä mökissä ja aamupalan jälkeen jatkoimme matkaa.

  • Jos kuvat voivat sijaita missä tahansa kohtaa tekstiä, niitä ei tarvitse mainita tekstissä. Riittää, että ne liitetään samaan sähköpostiviestiin.
  • Myynti- ja ostoilmoitukset voi lähettää joko sähköpostiin nyytisaineisto@2cv.fi tai tekstiviestillä Ottotytölle puhelinnumeroon 0442631144. Muista laittaa ilmoitukseesi omat yhteystietosi.
  • Jos sinulla on valmis tapahtumailmoitus, voit lähettää sen sellaisenaan sähköpostiin nyytisaineisto@2cv.fi. Tällöin ilmoituksen tulisi olla yhden A5-sivun kokoinen. Myös ilmoituksen voi lähettää erillisenä tekstinä ja kuvina, jolloin Ottotyttö muotoilee niistä sopivan ilmoituksen Nyytisiin. Tällöin noudata juttuja koskevia ohjeistuksia.

Kaikki lehteen tuleva materiaali tulee lähettää viimeistä aineistopäivää noudattaen.

Esimerkki sähköpostista