Neljän kunnan vaellus

Viikonloppumme 26.-28.8. on erä- ja maatila -henkinen kiltatapahtuma. Aloitamme perjantaina Hämeenkankaan Ruskalaavulla yöpymällä mäntykankaalla. Opastus Kuninkaanlähteen caravan-alueen risteyksestä. Laavulta löytyy puucee ja vesipiste, mutta viikonlopun vahva suositus on, että omat juomavedet mukaan. Maasto soveltuu oivallisesti telttailuun. Iltaohjelman saa tuoda mukanaan.

Lauantaina sitten aamulla noin klo 11 lähdemme varsinaiselle vaellukselle, eli ajelemme pikkuteitä pitkin
Rämisevän Rättärin Maatilalle Pomarkkuun.

Reitti kulkee seuraavasti:

Hämeenkangas (Jämijärvi)–Kankaanpää–Venesjärvi–Siikainen, jossa kahvitauko Liljan lankakaupassa–Leväsjoki–Pomarkun keskusta, jossa S- ja K-marketit – sieltä Riuttantietä Rämisevälle (Ruokejärventie
292). Vahvennetut on ne neljä kuntaa.

Rämisevän Rättärin Maatila on allekirjoittaneiden Kivistöjen kesäpaikka, eli tavallinen maatila 1900-luvun toiselta neljännekseltä.

Lauantain ohjelmassa majoitus, saunominen, lammikossa pulahdus, omatoimibaari (tuo juomat mukanasi ja jaa ne kiltakaverien kanssa), karaoke ja ehkä uutuutena 15 minuutin mittaiset ”Hiljaisuuden humppatanssit”, niin ja ehkäpä silloin on jo saatu snookerpöytä pystyyn suulin perukoille.

Sisämajoitustilaa on rajoitetusti (pirttiin mahtuu 6-8 henkeä siskopetisysteemillä, aittaan 2x 2 henkeä ainakin), sähkö löytyy mm. uniapneakoneisiin – telttailun kohdalla voisi sanoa, että sopu tilaa tekee (rakkaat rättärit epätasaiselle ja teltat tasaiselle maalle :-D)

Omatoimiruokailu, kahvia löytyy kyllä, ja ehkä mustikkapiirakkaakin… kaivon vesi vaatii vahvaa vatsaa, eli suositus omat juomavedet. Puuceet.

Osallistumismaksu
10€/pää/vrk, sis. kahvit, vessapaperit…

Porin jaoksen ja epävirallisen 2CV-netti-jaoksen puolesta toivotamme teidät tervetulleiksi 26.-28.8.2022 Pomarkkuun.

Lisätietoa Porin jaos (Rämisevä):
Jimmi Kivistö, 0443392386,
jimmi65@gmail.com tai

Konsta Kivistö, 0443640502, pori@2cv.fi