Meeting of the Century

Citroën 100 -vuotistaivalta juhlitaan Ranskassa, Perchen alueella Le Ferté-Vidamen kaupungissa heinäkuun 19. -21. päivinä 2019 .

Tämän kokoontumisajon järjestää ”Citroën Centenary Celebration” -toimikunta, missä vastuunkantajiksi ovat ryhtyneet kerhot Amicale Citroën ja DS France. Yhteisöt  ACI, Citroën HERITAGE, Citroën Origin’s, Aventure Peugeot Citroën DS ja Citroën Automobiles yhdessä La Ferté Vidamen kaupungin kanssa kutsuvat sinut ottamaan osaa tähän Citroën 100 vuotta -tapaamiseen. 

Ilmoittautuminen ja lippujen myynti on jo aloitettu. 

Ilmoittautuminen pyydetään tekemään ensisijaisesti kotisivun kautta sivulla olevaa lomaketta käyttäen.  Lomakkeelle kirjataan yksi auto sekä kuljettaja ja yksi matkustaja.  Jos sinulla on useampi ajoneuvo, jokainen kirjataan omalla lomakkeellaan. Jos autossa on kahden aikuisen lisäksi muitakin matkustajia, myös nämä pitää ilmoittaa erikseen, mikäli osallistujalla on ikää 12v tai enemmän.  Alle 12 vuotiaista ei peritä maksua. 

Gaalaillallinen täytyy ehdottomasti varata etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti.  

Järjestäjätoimikunnan kautta voi tehdä majoituvarauksen ainoastaan leirintäalueelle, joka sijaitsee tapahtuma-alueen läheisyydessä.  Leirintäalue on avoinna torstaista  klo 14:00 alkaen maanantaihin klo 10:00 saakka.  Majoituspakettiin kuuluu yksi auto kuljettajineen ja matkustajineen sekä yksi teltta/asuntovaunu/matkailuauto.  Majoituspaketti on hinnoiteltu koko tapahtuma-ajalle, eikä hyvityksiä tehdä lyhyemmälle leiriytymisajalle. 

Lähialueella on tarjolla runsaasti muitakin majoitusvaihtoehtoja omatoimimatkalijalle, niin hotelleja, lomamökkejä kuin leirintäalueitakin.

Ajoneuvoilla on syytä olla kattava vakuutus.  Järjestäjät eivät ota vastuuta tapahtuma-aluella mahdollisesti sattuvista rikkoutumisista, kolareista  tai ryöstöistä.

Järjestäjät varaavat myös oikeuden estää sisäänpääsyn ajoneuvolle, joka ei täytä turvallisuus- tai muita tapahtumalle asetettuja kriteereitä. 

HINNAT: 

1  Citroën ajoneuvo, 2 aikuista (alle 12v osallistuminen ilmaista) 3 päivää  100€
1  Citroën ajoneuvo + traileri + toinen Citroën ajoneuvo, 2 aikuista, 3 päivää   180€

Gaalaillallinen  80€ / henkilö

Lisämatkustajat (yli 12 vuotiaat – ennen 19.7.2007 syntyneet)  25€

Leirintä, neljän päivän varaus telttapaikka 1 autolla (traileri kielletty leirintäalueella) 25€

Vaunu tai matkailuauto (traileri kielletty leirintäalueella) 40€

Vartioitu traileripysäköinti numeromerkinnöin (pysäköinti on kielletty leirintäalueella ja tapahtuma-alueella)   25€

Maksu voidaan suorittaa luottokortilla ja PayPal palvelun avulla  (myös shekillä tai pankkisiirtona). 

Jo tässä vaiheessa on mahdollisuus tilata uutiskirje, tee tilaus http://en.citroencc.com.  Kaikki viimeisimmät uutiset löytyvät tapahtuman kotisivuilta ja uutiskirjeestä.