Maailmankokous 2021 on peruttu

Sveitsin maailmankokouksen järjestäjätoimikunta on virallisesti peruuttanut 2CV:n ystävien maailmankokouksen vuonna 2021, jonka piti olla 27. heinäkuuta – 1. elokuuta Delémontin alueella Sveitsissä. Uutta ajankohtaa mietitään.

Järjestelytoimikunnan tutkittua kaikki mahdolliset vaihtoehdot, oli tehtävä raskain mielin peruuttamis päätös. COVID-19-pandemia vie meidät polvillemme. Ei riitä, että otamme jalan pois kaasulta, meidän on jarrutettava voimakkaasti. Terveysolosuhteet eivät salli meidän järjestää tätä tapahtumaa kuten haluaisimme. Meidän on kunnioittettava kaikkien terveyttä. Tutkimme useita vaihtoehtoja, mutta mikään niistä ei vakuuttanut meitä. Haluamme pitää tapahtuman ennallaan, 2CV hengen lämmöllä, sosiaalisuudella ja elinvoimaisuudella. Olisi edelleen suuri epävarmuus siitä, voisivatko kaikki 2CV-ystävät ulkomailta käydä luonamme vai estävätkö heitä rajojen ylittämisen vaikeudet. Maailmankokouksen on oltava ja pysyttävä kokouksena KAIKILLE halukkaille. Riski on yksinkertaisesti liian suuri tällaisen mittakaavan tapahtumalle, ja nyt on viimeinen hetki peruuttaa se. Peruutus on lopullinen vuodelle 2021.

Lykkäämisestä ei ole vielä päätetty. Aktiivisia keskusteluja käydään useiden kumppaneiden kanssa lähiviikkoina. Rekisteröityneet saavat henkilökohtaisesti tietoja heti, kun tulevaisuus on selvitetty. Tässä vaiheessa haluamme ilmaista kiitoksemme kaikille niille, jotka ovat tukeneet meitä, aina kumppaneista Delémontin ja Juran matkailun alueelta ACI:iin, samoin kuin kaikille muille klubeille, maakohtaisille edustajille. Paljon kiitoksia myös kaikille sponsoreille, jotka uskoivat projektiimme ja tukevat meitä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kiitos kaikille vapaaehtoisille ja ennakkorekisteröityneille sekä kaikille 2CV Welttreffen Swiss -yhdistyksen jäsenille, jotka ovat uskollisesti seuranneet meitä toistaiseksi ja tukeneet ottamalla vastaan ​​työn ja vuotuiset jäsenmaksut .

Olemme ottaneet jalan pois kaasupolkimelta, mutta meillä on vielä bensiiniä!

2CV ystävien maailmankokouksen järjestäjätoimikunnan puolesta, presidentti Willi Brändli.