LOKAKUUN EKA JA KILLAN VARAOSAMYYNTI

Lokakuun Eka tarjoaa tänä vuonna isot alet.

Citroën-henkinen romutoritapahtuma 01.10.2022 alkaen noin klo 10:00 Kossun Pajalla osoitteessa Pyhäntaantie 261, Lahti (avautuu uuteen ikkunaan).

Teemoina mm.:
Myy romusi pois / Osta lisää romuja
Myy Citikkasi pois / Osta lisää Citikoita
Tai tule vaan katselemaan!

Killan varaosamyynti jalkautuu tapahtumassa ja tuo ostettavaksi tilavarauksella isompia osia. Näiden kotiinkuljetuskin onnistuu ainakin Keski-Suomeen päin.

Pienemmät varaosat myydään tapahtumassa reiluin alennushinnoin, joten nyt jos koskaan on oiva hetki varautua tulevaisuuden kunnostuksiin.

KILLAN VARAOSAMYYNTI JATKOSSA

Killan varaosamyynti järjestetään jatkossa siten, että isommat tavarat (mm. rungot, katot, kotelot ja tuulilasit) siirtyvät Rautalammille Hannu Keinäsen huomaan. Hannun tavoittaa puhelimitse numerosta 0400 179345 ja sähköpostitse varaosat@2cv.fi. Häneltä voi tehdä myös varaosavarauksia Lokakuun Ekaan ja kysellä mahdollisesta kotiinkuljetuksesta.

Pienemmät varaosat siirtyvät myyntiin Lokakuun Ekan jälkeen ClubShoppiin, josta niitä voi tilata sähköisesti. Näitä varaosia ei enää tilata varastoon ja loput myydään mukavilla alehinnoilla niin kauan kun tavaraa riittää. Killan varaosasivuille pääsee tästä (avautuu uuteen ikkunaan).

Puffetista kaffetta/teetä/mehua /pientä purtavaa ja grillimakkaraakin taas krillaillaan…

Tänä vuonna tapahtumassa myös Koppa Cupin neljäs osakilpailu (lisätietoa täältä; avautuu uuteen ikkunaan).

Tervetuloa!