Lahden jaoksen tapahtumia

Talven selkä alkaa olla taitettu ja Lahden Jaoskin herättelee taas jäseniään tulevan ajelukauden koitoksiin.

Ajokausi taitaa alkaa aikaisemmin kuin moneen vuoteen, ainakin täällä Päijät-Hämeessä ja itse ainakin kaivoin jo nelkkuni esille, ja kävin kylillä aiheuttamassa hymyjä ihmisten kasvoille. ”Tuolla se hullu Rättäristi -Taivainen taas menee…”.

Nyt kun jaoslaiset alkavat suunnittelemaan pieniä ja isompiakin kevätremontteja kulkimiinsa, niin kannattaa muistaa, että jaoksella on iso määrä erilaisia erikoistyökaluja remonttityön helpottamiseksi. Työkaluja voi kysellä jakarilta Timo Kosonen.

Vuosi vaihtui ja niin myös kokoonpano Lahden Jaoksen virkamiehistössäkin:

  • jaosporvari: Seppo Niemi
  • skriba: Raine Teivainen
  • kirstuvahti: Timo Kosonen
  • jakari: Timo Kosonen
  • matroona:  Maija Malinen
  • apumatroona:  Tuulikki Kaisto

Kevään tapahtumia on varmistunut seuraavanlaisesti:

25.2.2020  
Pidämme kotaillan Hollolassa. Talvikisojen suunnitelluiltama makkaran ja mehun kera osoitteessa: Laurilantie 18, 15860 Hollola. Lipputangossa tunnisteena Citroen lippu.

7.3.2020
Mäkikotka + 2cv hiihdot Lomakeidas Jokikummussa, Koskimyllyntie 450, Hollola

1.5.2020
Vappuajelu. Reitti / paikka / aika vielä täysin auki

Lisää on vielä tulossa ja niistä tiedotetaan jaoslaisille erikseen jaosporvarin toimesta. Tapahtumia on mm. Classic Motor Show , Vääksyn mobilisti-iltama, tupatarkastukset lähijaosten tapaamisiin ja mahdollinen ulkoilupäivä.

Skriba jatkaa lumisadetanssia terassillaan, jotta saadaan lunta edes 7.3.2020 olevaan kiltatapahtumaamme. Saampa taas naapurit miettimään, että mitä se hullu siellä nyt sekoilee.