Kiinnostuneiden määrä yllätti

Kiinnostuneiden määrä yllätti

Raid 24 Islands tapahtumaa järjestävät Porvoon ja Hy-Rin jaos yllättyivät positiivisesti tapahtuman aiheuttaneesta kiinnostuksesta. Nyt noin kuukausi tapahtuman julkaisusta on matkaan lähdöstä kiinnostuneita ilmoittaunut 35 autokuntaa (2cv 31 kpl ja neljä Camionetteä). Jos kiinnostuneiden määrää tutkitaan henkilöinä, niin matkalle olisi lähdössä 78 henkilöä, joista 46 toivoo sisämajoitusta.

Kun asiaa tarkastellaan tarkemmin, niin pahin mukaan lähtevien määrää rajoittava tekijä on Hiiumaan ja Saaremaan välinen lautta, joka Tuulelaivad yhtiön ilmoituksen mukaan pystyy kuljettamaan 34 ajoneuvoa.

Seuraava ongelma on majoitustilojen riittävyys. Erinäisin järjestelyin on kolmen saarissa vietettävien majoitusliikkeiden majoituskyky sisätiloihin välillä 30-35 henkilöä. Eli alustavalla kokoonpanolla sisämajoitustilaa ei pystyttäisi kaikille tarjottavan. Kaikkia lähtijöitä ei ehkä pystytä majoittamaan toivotulla tavalla.

Järjestelyt kovassa käynnissä

silja
Photo: Freeimages.com / T K

Tallink-Silja on luvannut tarjouksen Suomenlahden ylityksestä tällä viikolla ja toivommekin pääsevämme lyömään viikonlopun palaverissa ennakkomaksun suuruuden ja maksutavan lukkoon ja että saamme sitovan ilmoittautumisen käyntiin.

Tuulelaivad yhtiön hinnat on jo saatu, samoin kuin muutaman ravitsemusliikkeen tarjous ruokailuista, sitä haluaville.