Isämestarin ralli 2021

Tämän vuoden Isämestariralli ajetaan, jos Korona suo, lauantaina 10.7. KK-Pitsiralli tapahtuman yhteydessä,
KK-Pitsiralli järjestetään Ihala Camping leirintäalueella, Lepäistentie 825, 23500 Uusikaupunki.
Mökkivaraukset voi tehdä suoraan Miialle 050 4646800, info@ihalacamping.com

Maisemat reitillä ovat hienoja ja Pyhämaalla, https://pyhamaa.fi/, on samana päivänä Luodolla Tuulee
tapahtuma https://pyhamaa.fi/pyhamaan-tapahtumat/luodolla-tuulee/

Rallin pituus on noin 74 Km, alussa on pienempiä hiekkateitä ja loput ovat pieniä asfaltti teitä, sellaisia juuri rättäreille sopivia mutkaisia teitä.

Ralli alkaa klo 11:00 ja matkaan lähdetään parin minuutin välein vanhaan tapaan, reittiopaste ja tutut viitat auttavat pysymään oikealla reitillä.

Reitillä on viisi tehtävä asemaa joista kaksi ensimmäistä on tien vieressä parkkipaikoilla, kolmonen on juuri ennen Pyhämaan keskustaa pellolla, nelonen on Pyhämaan uimarannalla ja viimeinen löytyy leiri alueelta. Rasteilla testataan ajotaitoa, arviointikykyä, käden hallintaa ja kilpailijaparin yhteistyökykyä. Toivottavasti jokainen löytää itselleen kilpailuparin koska TA4 vaatii kaksi, jos ei löydy paria niin keksitään jotain, kyllä aina voi osallistua.

Jokaiselle ralliin osallistujalle on kahvilippu jolla saa kahvin tai teen tai tripin ja pullan, kuorissa on kaksi lippua ja jos autossa on takapenkkiläisiä niin pyydä lisää lippuja ilmoittautuessasi ralliin. Kahvi paikkana toimii Pyhämaan Pirtti, Pyhämaanraitti 35.

Se miten kukakin kisoissa pärjäsi selviää syksyllä Möötissä.

Tervetuloa ajelemaan!
Isämestari Jukka