Ilmoittautuminen suurelle vappuajelulle on alkanut

Ilmoittautuminen suurelle vappuajelulle on alkanut

Ilmoittautuminen suurelle 2CV-vappuajelulle Vapunpäivänä 1.5.2017 on nyt alkanut. Itse vappuajelu on maksuton, mutta osallistuminen juhlalliselle yhteiselle brunssille on maksullinen. Vappubrunssi nautitaan aidossa Fiskarsin ruukkimiljöössä Ravintola Kuparipajassa. Ruokailun aikana meitä viihdyttää lähitaikurit Heikki Harha ja Tatu Tyni.

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen brunssille on sitova ja jälkikäteen brunssille tulo ei välttämättä onnistu, koska ravintola toimii pöytävarauksella tuolloin. Ilmoittautuminen päättyy 20.4.2017 klo 23.59.

Brunssin hinta on tämän lomakkeen kautta 2cv-porukalle 36 eur/hlö. Hinta on brunssin normaalihinta, mutta meille hintaan sisältyy kuohuva tervetuliaisjuoma. Lapsille on oma menu ja hinta alle 12-vuotiailta on 12 eur, alle kolme vuotiaat ruokailee vanhempiensa seurassa ilmaiseksi. Brunssin maksetaan paikanpäällä suoraan ravintolaan. Ravintoloitsija Juha Järvinen toivottaa meidät tervetulleiksi!

Järvinen ei pysty vielä vahvistamaan brunssin lopullista menua, koska jotkin tarjoilut saattaa vaihtua toiseen jos raaka-aineiden saatavuudessa on ongelmia. Alla kuitenkin suuntaa antavana viime vuoden menu. Järvisen mukaan tämän vuotinen menu tulee noudattamaan pitkälti samaa linjaa.

Päivitetty menu löytyy täältä.