2CV Racing – Top Gear – Jeremy Clarkson
Huvi

2CV Racing – Top Gear – Jeremy Clarkson

15.11.2017

Siirrytään aikamatkailussa 90-luvun video aikakaudelle. Tällä videolla pääset tutustumaan 2CV kilpailuihin legendaarisen Top Gear tekijän Jeremy Clarksonin matkassa.

Rättäri ja 360 video
Huvi

Sätkäajelulla 360 kameran kanssa

25.4.2017

Tällä videolla on hyödynnetty 360 kameraa rättäriajelulla. Voit liikuttaa kuvakulmaa hiirellä kun käytössäsi on 360 tekniikkaa tukeva selain kuten Googlen Chrome tai Firefox.

Rat Rod Rättäri
Huvi

Rat-Rod-Rättärit – erilaisia rakennettuja rättisitikoita

2.4.2017

Vintage Attitude on julkaissut Youtubessa videon, joka on koottu kuvakavalkadi erilaisista Rat Rod-tyyppisistä Citroen 2CV-pohjaisista kulkimista. Videon kuvista löytyy myös ainakin yksi Suomessa rakennettu kuljin. Mahtaakohan videon tekijä saanut luvan kuvien käyttöön, vai onko kuvat […]

180-heppainen virtuaali 2CV
Huvi

180-heppainen virtuaali sätkä

30.3.2017

Nykymaailman tietokonepelit on melko hienoja. Jos sopivaa kuljinta ei pelistä löydy ja taito riittää, niin oman kulkimen voi myös mallintaan peliin. Tällä videolla näkyy yksi ”tuunattu” virtuaalisätkä. Grafiikatkin on ihan hienoja!

Huvi

Testiajoa liikenteessä

5.2.2017

Tällä videolla suoritetaan moottori testausta eli lämpimäksi käyttö. En tiedä onko ko. maassa tuollainen puutteellisesti varustetulla autolla ajelu sallittua, ainakin meillä Suomessa virkavalta siihen puuttuisi, jos vastaan tulisi. Vai puuttuisiko?