Etusivu Foorumit Päävalikko Tapahtumat Wanhustapahtuma

  • Tämä aihe sisältää 37 vastaukset, 15 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 5.10.2016 at 12:52 AK 5 toimesta.
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #225866

    Onko ensi kesälle suunnitellusta wanhustapahtumasta lisäinfoa missään? En löytänyt kalenterista mitään mainintaa.

    Micke

    #225867

    Jos vanhus tarkoittaa ajoneuoa, niin missä kulkee raja?

    #225869

    Kuulema “ryppypelti” pitää olla,, huhun mukaan.. Muusta en tiedä,, jos siitäkään.. 😉

    Mauno Nurkkala.. Raahe - Piehinki - Ylitornio.
    Lapinjaos Hupimestari.. 🙂

    #225870

    Kuulema ”ryppypelti” pitää olla,, huhun mukaan.. Muusta en tiedä,, jos siitäkään.. 😉

    Mites vanhat Meharit, Dyanet, Ami6:t tai vaikkapa Bijou? Pitääkö tehdä malliraiskaus ja asentaa ryppypelti? 😉
    Itse kuulin huhua vuosimallirajauksesta -69 asti.

    Kaikki haluttu lienee julkaistu viimeisimmässä Nyytisissä, joten luulen, että tässä ei auta kuin hieroa käsiään jännityksestä ja odottaa seuraavaa mainosta.

    Espoo-Ke-Su
    [B] [color color=blue]Dyane -68, Dyane Super -73, 2cv6 -77, 2cv Super -71, 2cv6 AK XXXL -76 [/color][/B]

    #225875

    Samaa kyselin pari viikkoa sitten, mutta kukaan ei näytä mitään tietävän ko tapahtumasta.

    Onko tarkempaa tietoa?

    #225882

    Laittakaapas sähköpostia osoitteella kiltakapteeni@2cv.fi. Joel kuuluu järjestelytoimikuntaan ja osaa varmaan kertoa lisää. Seuraavassa Nyytisessäkin saattaa tulla lisätietoa, tosin vielä en ole saanut materiaalia.

    #225894

    Hankalaa on nykyään Nyytisistä etsiä tapahtumailmoituksia, koska niitä ei mainita edes sisällysluettelossa. No, sitkeän etsimisen jälkeen löysin hieman enemmän tietoa vuoden -15 lehdestä.

    #225896

    Nyt on varmaan jotain muutosta tapahtunut tai tapahtumassa kun järjestäjät eivät vastaa mitään.Nyytistoimitusta on turha syyttää.Ei tiedä enenpää kuin muutkaan.

    tv seppon

    #225899

    Hankalaa on nykyään Nyytisistä etsiä tapahtumailmoituksia, koska niitä ei mainita edes sisällysluettelossa. No, sitkeän etsimisen jälkeen löysin hieman enemmän tietoa vuoden -15 lehdestä.

    Hei,
    niin pitkään kun olen ollut Killan jäsenenä (eli ei kovin kauan), on ilmoitusten sivunumero merkitty tapahtumakalenteriin toiseksi viimeiselle sivulle. Lehdestä 1/16 puuttuu vielä kaikki tapahtumat, koska Kilta perinteitä kunnioittaen niitä ei saa julkaista ennen JP-kokouksen julkaisemaa tapahtumakalenteria. Samasta syystä puuttuu tapahtuman mainoksesta päivämäärä, koska se on päätetty vasta JP-kokouksessa.

    Lehdessä on julkaistu kaikki tapahtumajärjestäjältä saatu tieto mikä on toimituksen tai raadin tiedossa. Pois lukien Kiltakapteeni, jolla saattaa olla sisäpiirin tietoa.

    Tästä aasin siltana onkin hyvä korostaa asiaa, minkä moni tapahtuman järjestäjä on unohtanut. Koska Nyytiset ilmestyy melkoisen harvakseltaan, on jaoksille luotu mahdollisuus julkaista tietoa myös Killan uusilla verkkosivuilla. Webmastereiden avustuksella on mahdollista saada tapahtumalle vaikka oma sivu tai sivuja jaoksen alle. Sivuja on mahdollisuus järjestäjällä itsellään päivittää. Vaikka Wanhusten Waalijat ei olekkaan jaos, niin mahdollisuus heillekin tähän suodaan niin halutessa.

    #225914

    Hei,
    niin pitkään kun olen ollut Killan jäsenenä (eli ei kovin kauan), on ilmoitusten sivunumero merkitty tapahtumakalenteriin toiseksi viimeiselle sivulle.

    Tuon perusteella olet ilmeisestikin liittynyt kiltaan vasta viime vuonna, joten et voi kaikkea tietää. Vielä vuonna 2014 oli tapahtumailmoitukset mainittu lehden sisällysluettelossa ja tapahtumakalenterissa oli tieto siitä mistä Nyytisnumeroista ilmoitus löytyy.

    Joo, taitaa wanhustapahtuman järjestelyt olla pahasti vaiheessa, koska tietoja ei tipu.

    #225917

    Tuon perusteella olet ilmeisestikin liittynyt kiltaan vasta viime vuonna, joten et voi kaikkea tietää. Vielä vuonna 2014 oli tapahtumailmoitukset mainittu lehden sisällysluettelossa ja tapahtumakalenterissa oli tieto siitä mistä Nyytisnumeroista ilmoitus löytyy

    Jokseenkin tasan kaksivuotta sitten minut on hyväksytty jäseneksi. Eli 2014 lehdet on kyllä luettu tarkkaan, niin tarkaan että sisällysluettelosta ei ole tarvinnut mitään etsiä. Lehdestä 1/2015 saakka ne on ollut minun taittamia ja pohjaksi olen ottanut tietyksi 6/2014 lehden, jossa ilmoituksia ei juurikaan ole ollut. Tuosta syystä ilmoitukset on pudonnut pois sisällysluettelosta. Normaali lehdissä kun ilmoituksia ei luetteloida, niin en ole osannut asiaa edes ajatella, kunnes tämä nyt ensimmäisen kerran tuli esille.

    3/2016 lehdessä myös ilmoitukset palaa sisällysluetteloon!

    #225918

    Normaali lehdissä kun ilmoituksia ei luetteloida, niin en ole osannut asiaa edes ajatella, kunnes tämä nyt ensimmäisen kerran tuli esille.

    Jep jep. Kilta ei ole Oy vaan ry, joten tapahtumailmoitukset eivät ole mainoksia, kuten normaalilehdissä. Nyytiset on kerholehti, ja kerhomme toiminnan tärkein tukipilari on sen jäsenten järjestämät tapahtumat ympäri Suomen.

    #225919

    Käsittääkseni vuosimallista 1969 ja vanhemmat 2CV-kulkimet, ja kaiken malliset.
    Näin olin kuulevinani laivalla tammikuussa.

    Jimmi Porist'
    044-339238kuusi
    jimmi65(ät)gmail.com

    #226049

    Hei kaikki,

    eli tänä kesänä on tarkoitus järjestää ensimmäinen mobilisti henkinen 2cv-tapaaminen. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille vanhemmista rättisitkoista kiinnostuneille. Ajoneuvon tapahtuma-alueelle pääsyvaatimuksena on riittävä ikä, joka tässä tapauksessa tarkoittaa että valmistus vuoden pitää olla 1969 tai sitä vanhempi. Paikalle siis pääsee kaikilla 2cv-pohjaisilla ajoneuvoilla jotka ovat valmistettu 69 tai sitä ennen. Tervetulleita ovat siis niin Bijout, Amit, Meharit, Dyanet, Pakut, 2cv jne. Tapahtuma keskittyy aikakauttaan edustaviin Wanhus-ajoneuvoihin, mutta paikalle pääsee myös wanhuksella jossa on kutosen kone pellin alla, kunhan vain vuosimalli on sopiva.

    Perjantai päiväksi on kaavailtu yhteisajelua, jossa tutustutaan lähiseudun nähtävyyksiin. Näin ollen paikalle kannattaa saapua jo torstaina, jolloin tapahtuma on merkitty alkavaksi. Pidemmältä tulevat voivat myös varata torstain ensimmäiseksi ajopäiväksi ja saapua paikalle aikaisin perjantai aamuna.

    Tapahtuman päivämäärä tosiaan on 16-19.6.2016. Viikko ennen juhannusta siis.
    Aika tosiaan on torstaista sunnuntaihin. Torstaiksi ei ole kaavailtu ihmeempää ohjelmaa ja onkin tarkoitettu lähinnä paikalle saapumiseen.

    Tapahtuma järjestetään Suolahden Perinnelaivatelakalla. Höyrylaivojen omistajat ovat lupauneet lämmittämään kattilat ja ajeluttamaan tapahtuma kansaa pientä korvauksta vastaan. Telakka löytyy Suolahdelta osoitteesta Telakkakuja.

    Majoitus järjestyy telttaillen ja lähistöltä löytyy myös Keitele Hotelli, jonne pyrimme neuvottelemaan alennuksen tapahtumaan osallistuville. Tästä infotaan hieman myöhemmin. Alueelta löytyy tietysti järvi sekä sauna rannasta.

    Kulujen kattamiseksi tapahtumaan tulee osallistumismaksu jonka suuruus ei ole tarkentunut vielä, mutta yritämme pitää sen mahdollisimman siedettävänä.

    Terveisin,

    Olli Erkkilä

    saa ottaa myös yhteyttä:
    o4o73o4oo5
    olli.erkkila (a) gmail.com

    #226055

    Kuullostaa mielenkiintoiselta. Pitäisikö ottaa Valko-paku ajoon, vaiko sittenkin AK350, no niitä on kaikilla. Siispä AZL3 eikun AZAM6…en osaa päättää 😉

    Ymmärrän kyllä hyvin tuon wanhus-vuosimallirajan, koska silloin 2cv:n luonne muuttui, mutta voisiko museorekisteröidyt uudemmatkin olla hyväksyttäviä vierailijoita. 30-vuoden ikäraja vie kyllä jo 80-luvun puolelle…

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 38)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.