2CVGB National Meeting 16.-20.8.2018

Broadland Ducks perustettiin 35 vuotta sitten ja me toivomme että sinä aikana oppineet paljon järjestääksemme hienon kansallisen tapahtuman. Pyrimme hyödyntämään kaiken oppimamme.

North Walsham High School tarjoaa meille tilat käyttöömme, hyvän tasaisen alueen leiriytymiseen, sekä koulun WC:t ja suihkut käyttöömme. Suuri näyttämö ja audiotorio toimii paikkana baarille ja livemusiikille. Norfolk tunnetaan yhtenä Britannian kuivimpana alueena, mutta katsotaan aiheuttaako kesäsää meille harmia?

Millä aiomme sinua viihdyttää? Kaikilla tavanomaisilla asioilla, kuten yhteisajelulla, live-bändeillä, aitolla Ale-baarilla. Paikalla myös varaosamyyjiä, sekä 2CV-aiheisia elokuvia ja autonäyttely.

sivumennen, Cromer järjestää vuotuisen karnevaalinsa, jossa elävää musiikkia, ilotulitus, huvipuisto ja paraati. Ja kyllä, baari, jossa on runsaasti aitoja Ale-oluita, jonka vuoksi kuljemme vintage-bussilla, joka vie sinut sinne ja tuo myös takaisin.

Jos haluat tutustua lähiympäristöön, niin paikka on vain hieman sisämaahan Norfolkin kuuluisasta rannikosta, ei paljon kauempana Broadsistä (kuin mitä tulvat vaatii) ja helpon ajomatkan päässä toisesta kaupungista (Norwich oli vasta 1800-luvulla Norwichin toiseksi suurin , vaikka näyttää siltä että se on jäänyt hieman jälkeen, onneksi, jotta se voi säilyttää charminsa).

Pienen ajomatkan päässä on museoita, jotka ovat omistettu kaikesta moottoripyöristä taikuuteen sekä vanhoihin rautateihin ja historiallisiin roomalaisiin kohteisiin.

Lataa ilmoittautumislomake tästä.

2CVGB National Meeting