2CV World Meeting Croatia 2019: Ilmoittaudu nyt!

Maailmankokous Krotia

Vuoden 2019  “Citroën 100 vuotta” juhlan yhteydessä järjestetään useita tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden ja monissa maissa harrastajat kokoontuvat ja jakavat tapahtumansa kaikkien muiden kanssa.

Esimerkiksi todella lähekkäin Ranskassa järjestettävän “Citroën Century Celebration” (www.citroencc.com) -tapahtuman kanssa on 2CV-harrastajien “2CV World Meeting Croatia”

Jotta kaikki harrastajat voisivat valmistautua seuraavan vuoden juhlaan, myös tänä vuonna järjestetään useita tapahtumia 2CV-harrastajille. Kroatian 2CV-klubin järjestämä perinteinen 2CV-kokous pidetään Tribaljissa kesäkuun 1-3 päivinä 2018 (lisätietoja www.2cv.hr).  Tapahtumapaikka on rauhallinen ja rentouttava vehreä laakso, sinisen meren ja metsäisten vuoristojen välissä, Vinodol kunnan Crikvenican reunalla, vain 7 km päässä Adrianmerestä. 

Kokouksessa järjestetään 2CV 70-vuotisjuhlan ja  Meharin 50-vuotisjuhlan ohella myös  Kroatian kerhon 20. syntymäpäivä. Luvassa on livemusiikkia,  paikallisia herkkuja  ja ohjelmaa moneen makuun, aivan kuten 15 vuotta sitten, kun kokous toteutettiin samassa paikassa.

Lauantaina 2. kesäkuuta järjestetään raidi Vinodolin kunnan läpi vaihtelevia maisemia ja linnoituksia katsellen. Ajelu järjestetään yhteistyössä Kroatian matkailutoimiston kanssa.

Juhlavuotensa kunniaksi Kroatian 2CV Citroen Club järjestää tänä vuonna myös “2CV Three Rivers Raidin”, joka toteutetaan 14.-16.09.2018  Kupa-, Sava- ja Una-jokien alueella. 

Retki kestää kolme päivää ja ajetaan ryhmissä, joissa on korkeintaan kuusi ajoneuvoa. Osallistujat ajavat Sava-joen alajuoksun kautta Sisakin vanhasta kaupungista Lonjsko Poljen luonnonpuistoon. Osallistujat voivat tutustua niin jokivarsien elämään kuin alueen tarjoamaan monimuotoiseen eläin- ja kasvikuntaan. Erityisenä vierailukohteena on Krapjen kylä, joka on yksi maailmanperintökohteista – sopivasti  Euroopan kulttuuriperintövuoteen liittyen.  

Edellisellä 2cv Three Rivers -Raidilla Sava-joen ylitys oli vain yksi monista unohtumattomista kokemuksista ja aivan kuten kaksi vuotta sitten  – ja tällä kertaa myös kerhon merkkipäivästä johtuen –  osanottajia vastassa voi myös nyt olla  joitakin yllätyksiä, joista tiedotetaan aikanaan. Kroatian kerhon tiedottajan mukaan: “Tällä ainutlaatuisella tavalla halutaan edistää niin yhteisöllisyyttä ja ryhmässä liikkumista, kerhomme toiminnan tuntemusta  kuin myös CITROEN-tuotemerkin historian tunnetuksi tekemistä.”

A-sarjan ajoneuvojen määrä on rajoitettu, enintään 36 kuljinta mahtuu mukaan. Ilmoittautumislomake on  saatavana verkko- ja Facebook-sivuillamme. Järjestelykulujen vuoksi osallistumismaksu veloitetaan jokaiselta osallistujalta. Osallistumismaksu sisältää: painetun tiekirjan, majoituksen, useita aterioita, viihdeohjelmaa,  venemaksut, t-paidan, autotarrat jne.  Osallistumismaksu kerätään ilmoittautumisen yhteydessä, kun osallistujien materiaali jaetaan. Raid-reitin kokonaispituus on n. 155 km, josta vain pieni osa on hiekkateitä ja se ajetaan kolmessa päivässä (n. 50 km päivässä). Raidin reitti on erilainen, kuin edellisellä 2cv Three Rivers -raidilla.  Retkellä majoitutaan autoissa tai teltoissa tarkoitukseen soveltuvissa paikoissa.  Jos haluaa majoittua neljän seinän sisälle, se on mahdollista ja kukin hoitaa varaukset ja maksut valitsemaansa majapaikkaan itse. Lisätietoa paikallisista majoitusvaihtoehdoista löytyy osoitteesta: http://turizam-smz.hr/smjestaj/

Mikäli haluat ilmoittautua retkelle, täytä ilmoittautumislomake viimeistään 31.8.2018 ja lähetä se osoitteella: 

2cv3rr@2cv.hr       Myös kaikki lisätietokyselyt voi lähettää tähän osoitteeseen. 

Kroatialaisten kohokohtana maailmankokous 2019

Maailmankokouksen osallistumismaksut on vahvistettu ja ne löytyvät alla olevasta taulukosta. Rekisteröityminen tapahtumaan on auki ja löytyy osoitteesta https://www.2cv.hr/en/. Osallistumismaksun voi maksaa maksaa Visa, Visa Electron ja Mastercard korteilla. 

Hinta sisältää paikan leirintäalueelta, t-paidan ja mahdollisuuden voittaa 30.000 euron arvoinen täydellinen Barbour 4×4 kitti.

Osallistumismaksut Ennen 31.12.2018. Ennen 31.5.2019.  1.6.2019 jälkeen
CITROËN 2CV, A (Dyane, Mehari, Ami, etc), H van 100 € 110 € 120 €
Muut Citroën mallit valmistetty ennen 27. heinäkuuta 1990 120 € 130 € 140 €
Muut Citroën valmistettu mallit valmistettu 27. heinäkuuta 1990 jälkeen 130 € 150 € 170 €
Muut merkit 200 € 230 € 250 €