#274515
rumpalipoja
Osallistuja

Teetin kaverilla aikanaan palikat omaan pakuuni jossa ei paikkoja ennestään ollut. Kynnyksen ja penkinrungon väliin tuli L:n muotoinen, muistaakseni noin 8 millisestä teräksestä toteutettu kiinnike rullalle. Lappu lattiapeltiin pultilla ja mutterilla kiinni, rulla ylöspäin sojottavaan osaan samoin. Samasta tavarasta tehtiin vahvikelappu etutilan ja takatilan väliseen pystykynnykseen. Lappu laitettiin lukkojen kiinnityskohtaan vahvikkeeksi toiselle puolelle pystykynnyksen peltiä.

Näille taitaa olla jossain määritelty vaadittavat ainevahvuudet ja pinta-alat. Kaveri on touhunnut rallipuolella, niin tehtiin niiden säädösten mukaan niin ei tule ainakaan katsurilta sanomista, että olisivat liian heppoiset 😄

Rulla tulee tällä tavalla sellaiseen kohtaan, että lattiapelteihin koukuilla kiinnittyvä jakkara pitää pujottaa oikeassa asennossa paikoilleen. Jostain saatan löytää vielä mittakuvat kyseisistä palikoista. Tähän hätään löytyi pari onnettoman pientä kuvaa toisesta perheen pakusta, josta otettiin mallia asennukseen. Kuvat ohessa.

IMG_37821

IMG_37811

IMG_3709